Laatste nieuws over terrorisme
81 t/m 100 (van 1076 artikelen)
11 jun 3:26
Er wordt een film gemaakt over de nasleep van de terroristische aanslag in Christchurch in 2019.
10 jun 20:53
Frankrijk gaat flink minder militairen inzetten in de strijd tegen terrorisme in de West-Afrikaanse Sahel-regio.
9 jun 14:02
Daesh-vrouw Ilham B. , die zaterdag is opgehaald uit Syrië, blijft de komende veertien dagen in voorarrest. Dat heeft de rechter-commissaris van de rechtbank in Rotterdam woensdag besloten.
8 jun 21:38
Een week na zijn terugkeer in Algiers heeft de Spaanse onderzoeksrechter de separatistenleider Brahim Ghali aangeklaagd voor terrorisme.
6 jun 15:55
De Nederlandse Daesh-vrouw die zaterdag is opgehaald uit Syrië wordt woensdag voorgeleid aan de rechter-commissaris in Rotterdam.
5 jun 23:06
Het dodental van het bloedbad dat is aangericht in de plaats Solhan in het West-Afrikaanse Burkina Faso is opgelopen tot boven de 130, meldt de regering.
5 jun 16:11
Het Koerdische bestuur in het noordoosten van Syrië zegt Nederlanders uit "Daesh-gezinnen" te hebben overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
5 jun 11:16
Nederlanders die banden hebben met Daesh worden in Syrië overgedragen aan vertegenwoordigers van Nederland.
31 mei 16:09
De Turkse inlichtingendienst heeft in Kenia een neef gearresteerd van de islamitische geestelijke en politicus Fethullah Gülen. De man is meegenomen naar Turkije.
26 mei 23:43
Radicalisering en de snelheid waarop mensen kunnen radicaliseren neemt toe in Utrecht.
26 mei 22:12
De politie, het Openbaar Ministerie (OM) en de Dienst Justitiële Inrichting (DJI) hadden meer kunnen doen om het risico op een aanslag door tramschutter Gökmen T. te verkleinen.
26 mei 16:48
De Amerikaanse plannen voor wederopbouw van de Gazastrook na de verwoestende aanvallen van Israël vallen niet in goede aarde bij verzetsbeweging Hamas
25 mei 18:03
Als de Spaanse regering de betrekkingen met Marokko verslechterd dan kan dat aanzienlijke consequenties hebben voor de binnenlandse veiligheid in Spanje.
25 mei 13:38
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Antony Blinken zegt dat de Verenigde Staten willen helpen bij de wederopbouw van de Gazastrook.
22 mei 13:56
De 29-jarige man die is aangehouden wegens het steekincident in de Amsterdamse buurt De Pijp, is geen bekende van politie en justitie.
22 mei 4:25
Het onderzoeksteam onder leiding van het Openbaar Ministerie heeft op dit moment geen directe aanwijzingen dat bij de steekpartij in Amsterdam sprake is van een terroristisch motief.
16 mei 9:07
Het geweld in Afghanistan laaide zondag weer op na het einde van een driedaagse wapenstilstand.
15 mei 22:21
De explosie in een moskee in de Afghaanse hoofdstad Kabul waarbij vrijdag zeker twaalf mensen omkwamen, is opgeëist door Daesh.
14 mei 13:31
De rechtbank in Amsterdam heeft vrijdag oud-PVV’er en voormalig politieagent Hero Brinkman vrijgesproken van het lekken van vertrouwelijke politie-informatie aan De Telegraaf.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi