Laatste nieuws over terrorisme
121 t/m 140 (van 877 artikelen)
21 mei 3:26
De Iraakse inlichtingendiensten hebben een van de leiders van terreurgroep Daesh opgepakt.
18 mei 16:47
De Amerikaanse federale recherche FBI heeft een link gevonden tussen terreurorganisatie al-Qaeda en de Saoedische luitenant die in december drie Amerikaanse militairen doodschoot op een marinebasis in Pensacola.
15 mei 5:13
De Verenigde Staten houden terreurorganisatie Daesh verantwoordelijk voor de bloedige aanslagen in Afghanistan eerder deze week.
13 mei 14:54
Een 58-jarige man uit Den Haag is veroordeeld tot een celstraf van twee jaar waarvan acht maanden voorwaardelijk voor dreigen met een terroristisch misdrijf en verboden wapenbezit.
8 mei 19:57
Venezuela heeft twee Amerikanen aangeklaagd vanwege terrorisme en samenzwering.
8 mei 11:03
De Spaanse politie heeft in Barcelona een Marokkaanse man opgepakt die plannen zou hebben gesmeed om een terreuraanslag te plegen.
6 mei 21:51
De Venezolaanse staatstelevisie heeft een video getoond van een opgepakte Amerikaan die zou hebben deelgenomen aan een poging om president Nicolas Maduro te arresteren.
5 mei 7:46
De Venezolaanse president Nicolás Maduro zei maandag (lokale tijd) dat de autoriteiten 13 "terroristen" hebben gevangengenomen, onder wie twee Amerikanen die hij beschreef als huurlingen.
1 mei 18:04
Forum voor Democratie heeft drie leden uit de partij gezet omdat zij "volstrekt onacceptabele" whatsappjes hebben gepost in appgroepen van FVD of zijn jongerenbeweging.
30 apr 10:44
Duitsland heeft de sjiitische, door Iran gesteunde Hezbollah-beweging verboden en tot terreurorganisatie verklaard.
29 apr 14:56
Vorig jaar was er wereldwijd sprake van een opleving van rechts-extremisme. In onder meer de Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en in Europa werden gewelddadige aanslagen gepleegd.
29 apr 14:18
Forum voor Democratie doet intern onderzoek naar rechts-radicale en racistische uitlatingen binnen haar jongerenorganisatie JFVD.
11 apr 9:23
De Verenigde Staten hebben een beloning uitgeloofd van 10 miljoen dollar voor informatie over Muhammad Kawtharani, een hoge militaire commandant van Hezbollah in Irak.
8 apr 16:37
Het kabinet wil jihadverdachten waartegen justitie het bewijs niet rond krijgt kunnen blijven aanpakken.
4 apr 16:57
Aslam Faruki, de man die wordt gezien als de leider van terreurorganisatie Daesh in Afghanistan, is zaterdag opgepakt. Dat maakten de Afghaanse autoriteiten bekend.
26 mrt 8:22
De Australiër die er van beschuldigd wordt vorig jaar maart tijdens een rechts-extremistische aanslag op moskeeën in het Nieuw-Zeelandse Christchurch 51 mensen dood te hebben geschoten, heeft donderdag schuld bekend.
15 mrt 22:11
De Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern heeft ter nagedachtenis van de terreuraanslag op twee moskeeën in Christchurch een oproep gedaan tot maatschappelijke verandering.
14 mrt 12:33
Terreurorganisatie Daesh roept haar strijders op niet naar gebieden te gaan waar het nieuwe coronavirus heerst.
9 mrt 16:07
In Afghanistan zijn maandag twee rivaliserende politici beëdigd als president van het land.
6 mrt 14:55
Twee terroristen hebben een zelfmoordaanslag gepleegd bij de Amerikaanse ambassade in Tunesië. Daardoor kwam een agent om het leven en raakten meerdere politiemensen gewond, melden de autoriteiten.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi