Laatste nieuws over terrorisme
161 t/m 180 (van 1014 artikelen)
6 nov 16:06
Oostenrijk heeft een moskee en een islamitische vereniging gesloten die werden bezocht door de terrorist die maandag vier mensen doodschoot in Wenen.
6 nov 14:14
De Oostenrijkse ministers van Binnenlandse Zaken en Cultuur hebben de sluiting van "radicale moskeeën" bevolen na de terreuraanslag maandag door een extremist in Wenen waarbij vier mensen omkwamen.
6 nov 11:09
De Duitse politie doet in verschillende plaatsen huiszoekingen vanwege het mogelijke verband van vier personen met de aanslag in Wenen.
5 nov 16:58
De vijftien verdachten die zijn opgepakt in verband met de terreuraanslag in Wenen maken allemaal deel uit van een "radicale islamistische scene".
5 nov 14:56
Minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken heeft in het centrum van Wenen bloemen gelegd op de plek waar eerder deze week een aanslag werd gepleegd door een terrorist.
5 nov 14:23
Imam Yassin Elforkani houdt voorlopig geen vrijdagpreek in de Blauwe Moskee in Amsterdam.
5 nov 13:11
De Franse president Emmanuel Macron wil het vrije reizen in de Schengenzone aanpassen en hij gaat de controles aan de Franse grenzen flink aanscherpen.
4 nov 21:14
De 23-jarige Osama Joda werd dinsdag in Oostenrijk geprezen als held nadat hij een gewonde politieagent had geholpen tijdens de terroristische aanslag van maandag.
4 nov 18:20
In de strijd tegen radicaalislamitische terreur brengt de Franse president Macron maandag een bezoek aan de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, waar eerder deze week een aanslag door een extremist werd gepleegd.
4 nov 17:58
De Marokkaanse regering heeft haar afschuw uitgesproken over de terreurdaad die Oostenrijk schokte.
4 nov 13:08
De bij de terroristische aanslag in Wenen doodgeschoten dader was eerder in beeld bij de Slowaakse politie toen hij munitie probeerde te kopen in dat land.
3 nov 19:05
Terreurbeweging Daesh claimt de dodelijke aanslag in hartje Wenen, waarbij vier personen om het leven kwamen.
3 nov 18:18
Na de terreuraanslag in Wenen zijn in Zwitserland twee verdachten aangehouden.
3 nov 12:19
Het dodental van de aanslag op de universiteit van Kaboel in Afghanistan afgelopen maandag is opgelopen tot zeker 35
3 nov 11:21
De aanslagpleger in Wenen die maandagavond door de politie werd doodgeschoten, was een 20-jarige man die eerder was veroordeeld voor betrokkenheid bij een terroristische organisatie.
3 nov 7:07
Achter de aanslag in Wenen maandagavond zit een radicaal-islamitisch motief, heeft de Oostenrijkse minister van Binnenlandse Zaken Karl Nehammer dinsdag gezegd.
3 nov 1:01
De Oostenrijkse premier Sebastian Kurz heeft de reeks schietincidenten die maandagavond in Wenen heeft plaatsvonden een "weerzinwekkende terreurdaad" genoemd.
2 nov 22:00
Bij de schotenwisselingen in het centrum van Wenen zijn meerdere doden gevallen.
2 nov 17:56
Zeker 22 mensen zijn maandag gedood en 22 anderen gewond geraakt toen drie schutters de campus van de universiteit van Kabul in Afghanistan bestormden.
1 nov 2:57
Het proces in Parijs tegen veertien verdachten die medeplichtig zouden zijn aan de aanslagen op de redactie van het satirische weekblad Charlie Hebdo en een joodse supermarkt in 2015 is opgeschort tot en met dinsdag 3 november
<< < 7 8 9 10 11 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi