Laatste nieuws over texas
1 t/m 20 (van 49 artikelen)
30 okt 9:56
De Amerikaanse supermarkgigant Walmart heeft in aanloop naar de presidentsverkiezingen vuurwapens en munitie uit voorzorg uit de schappen gehaald.
22 jul 11:01
De spanningen tussen de Verenigde Staten en China lopen op. De Amerikanen hebben de Chinezen nu gedwongen een consulaat in Houston (Texas) te sluiten.
3 jul 8:22
Het aantal besmettingen van het coronavirus in de Verenigde Staten is het afgelopen etmaal met een recordaantal van 53.069 toegenomen.
30 jun 9:58
De Verenigde Staten hebben opnieuw een forse toename van het aantal besmettingen met het coronavirus geregistreerd.
10 feb 17:48
Met deze overwinning in het vedergewicht heeft Zalal zijn 8e MMA-overwinning binnengehaald.
5 aug 14:12
De Amerikaanse president Donald Trump dringt aan op beter antecedentenonderzoek voor mensen die vuurwapens willen kopen.
4 aug 11:07
De Amerikaanse federale politiedienst FBI beschouwt de schietpartij in de stad El Paso als een terroristische aanslag en haatmisdrijf, zo meldt de gouverneur van Texas op gezag van de dienst.
16 okt 22:00
Zijn familie is nog vol ongeloof.
18 aug 19:33
Een zwakbegaafde man wordt binnen enkele dagen geëxecuteerd in de Amerikaanse staat Texas voor een moord die hij niet pleegde en die hij zelfs niet heeft gezien.
9 aug 12:43
De familie van de scholier die bijna een jaar geleden in Irving in de Amerikaanse staat Texas werd gearresteerd, omdat hij een klok had gemaakt die werd aangezien voor een bom, heeft zijn toenmalige school aangeklaagd.
29 jan 11:06
De achttienjarige Amerikaanse rijkeluiszoon Ethan Couch, die in de Amerikaanse staat Texas stomdronken vier mensen doodreed maar niet de cel inging, is door Mexico uitgeleverd aan de VS en donderdag op het vliegtuig gezet.
12 dec 19:00
Medewerkers van een Amerikaans mortuarium zijn al rijdend op een weg in Texas het lichaam van een overleden vrouw verloren.
24 nov 17:10
De 14-jarige Ahmed Mohamed uit Texas wil een schadevergoeding van de gemeente en zijn school nadat hij door de politie werd opgepakt.
20 nov 8:55
Toen de 7-jarige Jack hoorde over vernielingen bij een moskee in Texas besloot hij zijn spaarpotje om te keren en de twintig dollar die erin zat te doneren.
19 nov 13:00
Na de aanslagen in Parijs werd een moskee in Texas het doelwit van een smerige actie.
21 okt 12:52
De veertienjarige Ahmed Mohamed uit Irving in Texas verhuist met zijn familie naar Qatar.
20 aug 18:30
Sid Miller is commissaris voor Landbouw in Texas en is zo duivels als maar kan. Mogen we dat zeggen? Ja, dat mag zeker.
4 jul 18:54
Een 28-jarige man die tegen de waarschuwingen in 's nachts is gaan zwemmen in de Texaanse stad Orange, heeft dat met de dood moeten bekopen.
1 jul 19:59
Een Amerikaanse boer uit Texas is het slachtoffer geworden van een groep boze bijen. Hij wekte hun toorn toen hij met zijn tractor hun verblijfplaats stukreed.
5 jun 12:46
Artsen in Texas hebben naar eigen zeggen de eerste succesvolle schedel- en scalptransplantatie uitgevoerd.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi