Laatste nieuws over theater
1 t/m 20 (van 75 artikelen)
17 nov 19:59
Mensen kunnen vanaf donderdag weer cultuur opsnuiven in theaters, musea, bioscopen en muziekzalen en weer plezier hebben in dierentuinen en pretparken.
2 nov 11:12
Het kabinet overweegt nieuwe coronamaatregelen die de groepsgrootte moeten beperken, zoals het tijdelijk sluiten van musea, theaters en bioscopen.
12 okt 9:11
Nasrdin Dchar heeft er moeite mee dat Nederland niets heeft opgestoken van de eerste golf van de coronacrisis.
7 okt 12:47
Les of college krijgen in een lege kerk, ongebruikt leslokaal of bioscoop- of theaterzaal, biedt wellicht uitkomst voor studenten in het mbo, hbo en op de universiteit.
29 sep 15:37
Culturele instellingen in de regio Amsterdam krijgen vooralsnog geen ontheffing om meer dan dertig bezoekers te mogen ontvangen.
19 sep 16:01
Najib Amhali treedt dit weekend vier keer op in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.
7 jul 11:03
Nasrdin Dchar gaat vanaf september weer het theater in. De acteur gaat toeren met zijn nieuwe voorstelling ADEM.
12 mrt 12:45
De geplande voorstellingen van comedian Najib Amhali op 12, 13 en 14 maart in Theater aan de Parade in Den Bosch worden verplaatst vanwege de verspreiding van het coronavirus in Nederland.
12:14
Acteur Sabri Saddik gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe eigentijdse bewerking van het beroemde stuk Hamlet van William Shakespeare.
12 jan 17:04
Hakim Traïda is intens verdrietig dat hij afscheid moet nemen van zijn Sesamstraat-collega en vriend. De acteur en mimespeler had een bijzondere band met de zondag overleden Meneer Aart.
6 jan 17:01
Nasrdin Dchar gaat zijn succesvoorstelling JA het komende jaar nog tweemaal spelen. De laatste Nederlandse opvoering van het stuk is op 11 februari in het DeLaMar Theater in Amsterdam.
29 nov 20:18
De VPRO IDFA Audience Award gaat naar For Sama van Waad al-Kateab. Dat is vrijdagavond bekendgemaakt in bioscoop Pathé Tuschinski in Amsterdam.
29 nov 14:10
Soundos El Ahmadi heeft donderdagavond noodgedwongen haar theatershow in Steenwijk moeten afzeggen. Vlak voor aanvang viel ze flauw waardoor de cabaretière niet kon optreden.
12 nov 8:20
Volgens bloggers zijn de eerste momenten van de aanval op beeld vastgelegd.
11 nov 21:29
Acteurs Nasrdin Dchar en Fadua El Akchaoui gaan komend voorjaar op tournee met een voorstelling over een halve eeuw Marokkaanse migratie in Nederland.
8 nov 13:33
Acteur Bilal Wahib (20), bekend van de producties Mocro Maffia en De Libi, gaat de hoofdrol spelen in een nieuwe eigentijdse bewerking van Hamlet van William Shakespeare.
22 jun 11:49
Acteurs Nasrdin Dchar en Fadua El Akchaoui gaan samen met productiehuis Stage Z een eenmalige voorstelling maken over een halve eeuw Marokkaanse migratie in Nederland.
13 jun 15:27
Nasrdin Dchar doet dit jaar mee aan het theater- en dansprogramma op Lowlands. De acteur voert er zijn solovoorstelling JA op, maakte de festivalorganisatie donderdag bekend.
10 apr 7:59
Een aantal Nederlandse theaters gaat tijdens de vastenmaand Ramadan na de voorstelling JA! van acteur Nasrdin Dchar een Iftar organiseren.
19 feb 8:04
Het Cervantes Theater in Tanger werd afgelopen week officieel afgestaan door Spanje aan Marokko.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi