Laatste nieuws over thierry baudet
21 t/m 40 (van 66 artikelen)
13 feb 3:33
Premier Mark Rutte gaat ook niet met de PVV in een nieuw kabinet zitten.
10 feb 23:20
Premier Mark Rutte wil niet met Forum voor Democratie van Thierry Baudet in een nieuw kabinet gaan zitten.
10 feb 6:26
De Reclame Code Commissie heeft vele tientallen klachten gekregen over een reclamespotje van Forum van Democratie.
10 feb 0:20
hierry Baudet is dinsdag weggelopen tijdens een interview dat werd opgenomen voor de talkshow De Vooravond.
9 feb 19:14
Verscheidene Kamerleden uiten dinsdag forse kritiek op Forum voor Democratie, naar aanleiding van een artikel in EW (Elsevier).
9 feb 15:53
FVD-leider Thierry Baudet noemt de jongste aantijgingen van racisme aan zijn adres "opgeklopte ophef".
9 feb 13:48
In WhatsApp-groepen van Forum voor Democratie gaan tal van racistische berichten rond, meldt EW (voorheen Elsevier), dat screenshots heeft gezien.
6 dec 10:17
Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou het door interne twisten geplaagde Forum voor Democratie vier zetels in de Tweede Kamer halen.
4 dec 18:36
Thierry Baudet heeft het omstreden referendum over zijn positie gewonnen. Driekwart van de leden van Forum voor Democratie die hebben gestemd, geven aan dat ze hem als partijleider willen, meldt de partij op Twitter.
26 nov 17:26
Het Centrum Informatie en Documentatie Israël (CIDI) wil dat er een onafhankelijk onderzoek wordt ingesteld naar antisemitisme en racisme binnen de partij Forum voor Democratie.
26 nov 1:13
Drie bestuursleden van Forum voor Democratie gaan donderdag aangifte doen tegen Thierry Baudet omdat zij geen toegang meer hebben tot de ICT-systemen en social media-accounts van de partij.
25 nov 13:44
Thierry Baudet wil toch partijleider en lijsttrekker van Forum voor Democratie zijn richting de verkiezingen van maart volgend jaar.
24 nov 15:28
Theo Hiddema van Forum voor Democratie verlaat per direct de Tweede Kamer. Dat maakte voorzitter Khadija Arib van de Kamer dinsdagmiddag bekend.
23 nov 21:15
PVV-voorman Geert Wilders heeft Thierry Baudet, die maandag zijn vertrek als lijsttrekker van Forum voor Democratie aankondigde, op Twitter een hart onder de riem gestoken.
23 nov 18:50
Thierry Baudet is niet langer lijstrekker voor Forum voor Democratie voor de Tweede Kamer-verkiezingen van volgend jaar.
18 nov 14:21
Kamerlid Thierry Baudet wordt niet vervolgd vanwege zijn 'treintweet'. Dat heeft het Openbaar Ministerie in Amsterdam besloten na het beoordelen van aangiftes tegen hem wegens discriminatie.
7 sep 22:25
Een evenement in Arnhem van Forum voor Democratie van Thierry Baudet is maandagavond stilgelegd. Baudet en Kamerlid Theo Hiddema zijn de zaal uit gevlucht.
12 aug 17:08
De familie van de zaterdag in Amsterdam omgekomen Bas van Wijk geeft nadrukkelijk aan dat de stille tocht die vrijdag wordt gehouden geen politiek karakter heeft en dat ze ook niet wil dat die als zodanig wordt gebruikt.
1 mei 18:04
Forum voor Democratie heeft drie leden uit de partij gezet omdat zij "volstrekt onacceptabele" whatsappjes hebben gepost in appgroepen van FVD of zijn jongerenbeweging.
14:18
Forum voor Democratie doet intern onderzoek naar rechts-radicale en racistische uitlatingen binnen haar jongerenorganisatie JFVD.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi