Laatste nieuws over tilburg
1 t/m 20 (van 130 artikelen)
16 nov 12:35
Dat het meisje in 2019 zelf het initiatief nam om illegaal in de prostitutie te gaan werken, doet volgens de officier van justitie niets aan hun strafbaarheid af.
1 nov 14:46
Een 20-jarige verdachte heeft bekend explosieven te hebben geplaatst bij Poolse supermarkten in Aalsmeer, Beverwijk en Tilburg.
13 okt 13:06
De Keniaanse atlete Agnes Tirop, die op de Olympische Spelen als vierde eindigde op de door Sifan Hassan gewonnen 5000 meter, is dood aangetroffen in haar woning in het dorp Iten.
3 sep 12:11
In Spanje zijn drie jonge Nederlanders omgekomen bij een verkeersongeval.
28 jun 13:20
De politie doet sinds maandagochtend onderzoek naar het gevonden explosief bij de Poolse supermarkt in Beverwijk.
10 mei 16:06
Tussen zondagochtend en maandagochtend zijn 5910 nieuwe coronagevallen geregistreerd. Voor een maandag is dat het laagste aantal sinds 5 april. Ook het gemiddelde duikt omlaag.
12 apr 16:38
De teruggekeerde Syriëganger Fatima H. krijgt vier jaar celstraf opgelegd van de Rotterdamse rechter.
31 mrt 6:27
De rechtbank in Rotterdam doet woensdag uitspraak in de strafzaak tegen de 25-jarige Fatima H. uit Tilburg.
11 feb 14:13
Het Openbaar Ministerie heeft donderdag vier jaar cel geëist tegen de 25-jarige Fatima H. uit Tilburg, omdat zij deel zou hebben uitgemaakt van terreurorganisatie Daesh en terroristische misdrijven zou hebben voorbereid.
25 jan 16:13
De politie vraagt mensen die mogelijke nieuwe rellen willen doorgeven dat alleen te doen als ze over serieuze, concrete informatie beschikken.
24 jan 21:42
Theo Weterings, de burgemeester van Tilburg, heeft een noodbevel ingesteld om in te kunnen grijpen nu mensen de straat op gaan om te demonstreren tegen de avondklok.
12 jan 22:17
De politie heeft dinsdag in het programma Opsporing Verzocht beelden van twee verdachten van een aanslag op een Poolse supermarkt in Aalsmeer openbaar gemaakt.
6 jan 13:31
De aandacht in het programma Opsporing Verzocht voor de vijf aanslagen op Poolse supermarkten heeft vooralsnog drie tips opgeleverd, meldt een politiewoordvoerder woensdagochtend.
5 jan 22:45
De politie vermoedt dat er een verband is tussen de vijf aanslagen op Poolse supermarkten die sinds december vorig jaar zijn gepleegd.
4 jan 7:06
De eigenaar van de Poolse supermarkt in Tilburg waar in de nacht van zondag op maandag een explosie plaatsvond, is ook de eigenaar van de winkels in Aalsmeer en Beverwijk waar dat in december gebeurde.
4 jan 6:33
In Tilburg is in de nacht van zondag op maandag een explosief afgegaan bij een Poolse supermarkt aan het Paletplein, meldt de politie. Voor zover bekend is, zijn er geen gewonden.
20 nov 22:03
Een op de acht amateursportverenigingen heeft in de afgelopen twee jaar te maken gehad met serieus te nemen signalen die kunnen wijzen op "criminele inmenging".
4 jul 12:56
De politie heeft vrijdag vijftig gasflessen met lachgas gevonden in een berging onder een appartementencomplex in Tilburg.
21 jun 12:54
De politie heeft zaterdagavond in een kelder van een supermarkt in Tilburg een wietplantage aangetroffen.
15 mrt 11:53
Burgemeester Paul van Miert van de Belgische grensgemeente Turnhout roept op tot sluiting van de kroegen in Breda, Eindhoven en Tilburg.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi