Laatste nieuws over tilburg
21 t/m 40 (van 127 artikelen)
27 feb 22:37
Minister Bruno Bruins hoopt vrijdag meer duidelijkheid te kunnen geven over hoe het verder gaat na de eerste besmetting met het coronavirus in Nederland.
27 feb 21:39
In het TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg ligt een man die is besmet met het nieuwe coronavirus. De patiënt ligt op een geïsoleerde afdeling.
15 okt 15:06
Het hoger beroep dat rapper Boef heeft aangetekend tegen zijn rijverbod wordt pas volgend jaar behandeld.
11 mrt 12:34
Cabaretiers Najib Amhali, Rayen Panday en Anuar komen dit jaar voor het eerst met een ‘Ramadan Conference’.
2 aug 9:30
De politie heeft in Tilburg een man aangehouden die ervan wordt verdacht muizengif in een kinderzwembadje in de tuin van zijn buren te hebben gegooid.
30 apr 13:05
Door een ongeval op de Rueckertbaan in Tilburg zijn twee 23-jarige Tilburgers om het leven gekomen.
30 nov 14:36
Khalid Choukoud gaat op 10 december in het Slowaakse stadje Samorin van start voor de EK cross.
7 mei 19:45
De politie heeft zondag in Tilburg veertien personen aangehouden bij een betoging van de anti-Islamitische organisatie Pegida.
18 feb 10:01
Een 32-jarige Tilburger is vrijdag wegens het ronselen van een jonge asielzoeker voor terreurbeweging Daesh in hoger beroep veroordeeld tot twaalf maanden gevangenisstraf, waarvan drie maanden voorwaardelijk.
3 feb 17:01
Een 32-jarige Tilburger die ervan wordt verdacht jonge asielzoekers te willen ronselen voor de strijd van Daesh in Syrië en Irak heeft vrijdag in hoger beroep 24 maanden cel (waarvan zes voorwaardelijk) tegen zich horen eisen.
11 jan 17:00
Het Openbaar Ministerie wil dat de vloggende rapper Boef een taakstaf van 100 uur en twee weken voorwaardelijke celstraf krijgt. Dat eiste de officier van justitie woensdag in de rechtbank in Breda.
15 dec 9:27
De politie heeft in Tilburg een 47-jarige inwoner aangehouden omdat hij met een luchtbuks op de woning van zijn bovenburen had geschoten.
21 okt 11:16
Een man uit Tilburg heeft zijn vlucht voor de politie moeten bekopen met twee gebroken enkels.
21 okt 11:01
Een 23-jarige Nederlandse vrouw uit Tilburg is donderdag om het leven gekomen door een treinongeval op het station van de Indonesische stad Yogyakarta.
3 okt 13:42
De politie in Tilburg heeft zondagavond na het supportersgeweld tijdens en na de voetbalwedstrijd Willem II - Feyenoord in totaal zeven mensen aangehouden.
20 sep 13:17
Rapper Boef zegt spijt te hebben van het beledigen van de politie. In RTL Boulevard was een filmpje te zien waarin hij op aandringen van journalist John van den Heuvel zijn excuses aanbiedt.
17 sep 13:34
De 23-jarige Boef is in de nacht van vrijdag op zaterdag in Tilburg aangehouden omdat hij zich niet hield aan afspraken met justitie.
13 sep 12:54
Rapper Boef blijft langer vastzitten. Dat heeft de politie maandagmiddag gemeld. De artiest werd in de nacht van zondag op maandag opgepakt in Rotterdam wegens opruiing.
8 sep 13:43
De FIOD en de politie hebben donderdag op twaalf locaties invallen gedaan bij educatieve stichtingen en liefdadigheidsorganisaties die volgens de pers 'verdachte banden' hebben met het Midden-Oosten. Daar is echter nooit bewijs voor gevonden.
4 sep 16:20
Een tip over het verwisselen van kentekenplaten van een busje in Tilburg heeft daar geleid tot de ontdekking van een opslagplaats vol gestolen fietsen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi