Laatste nieuws over toeslagenaffaire
21 t/m 40 (van 52 artikelen)
6 apr 11:55
Slachtoffers van de toeslagenaffaire hebben een brandbrief gestuurd naar de Tweede Kamer. In de brief eisen ze dat VVD-leider Mark Rutte opstapt.
20 mrt 0:29
PvdA-leider Lodewijk Asscher had niet moeten opstappen in januari, vindt partijprominent en burgemeester van Rotterdam Ahmed Aboutaleb.
14 mrt 13:19
Minister van Financiën en CDA-lijsttrekker Wopke Hoekstra kreeg het "schaamrood op de kaken" van de lijst van wetsovertredingen door de Belastingdienst, die vrijdag naar de Tweede Kamer werd gestuurd.
13 mrt 19:32
Het kabinet heeft een lange lijst naar de Kamer gestuurd van wetten en regels die de Belastingdienst de afgelopen jaren aan zijn laars lapte.
5 mrt 17:31
De procureur-generaal bij de Hoge Raad, Jos Silvis, ziet geen aanknopingspunten voor een strafrechtelijk onderzoek tegen ministers en staatssecretarissen in de toeslagenaffaire rond de kinderopvang.
1 mrt 16:55
Gedupeerden van de toeslagenaffaire krijgen kosteloze rechtsbijstand van een advocaat.
1 mrt 1:52
"Waarom denkt u dat u wel kan blijven?" Met die vraag werd premier en VVD-lijsttrekker Mark Rutte geconfronteerd tijdens het live verkiezingsdebat van RTL.
11 feb 9:36
De Tweede Kamer stemt donderdag toch over een parlementaire enquête over de toeslagenaffaire en het bredere functioneren van overheidsdiensten.
10 feb 22:11
De slachtoffers van de toeslagenaffaire kregen ten onrechte geen subsidie voor rechtsbijstand
3 feb 12:20
Tachtig slachtoffers van de kinderopvangtoeslagzaak hebben aangifte gedaan tegen premier Mark Rutte.
20 jan 3:42
In een debat dat tot na middernacht doorging heeft de Tweede Kamer, na flinke kritiek op het kabinet, ook zelf het boetekleed aangetrokken over zijn rol in de toeslagenaffaire.
19 jan 19:42
Minister-president Mark Rutte voelt zich "uiteraard altijd direct verantwoordelijk" voor alles wat er onder zijn bewind gebeurt, dus ook voor de toeslagenaffaire waar zijn derde kabinet vorige week over viel.
19 jan 17:06
Kamerleden van verschillende partijen willen dat premier Mark Rutte nadrukkelijker kijkt naar zijn eigen rol in de toeslagenaffaire.
19:23
Alle schulden die gedupeerde ouders uit de toeslagenaffaire hebben bij overheidsinstanties zoals de Belastingdienst en bij Toeslagen, worden kwijtgescholden.
18:04
De Belastingdienst moet afzien van alle vorderingen op gedupeerden van de kindertoeslagaffaire.
15 jan 16:22
Advocaat Vasco Groeneveld laat weten dat zijn cliënten blij zijn met het aftreden van het kabinet vrijdag.
14 jan 18:34
De Arnhemse burgemeester Ahmed Marcouch is niet in de race om de opvolger te worden van de donderdag afgetreden PvdA-lijsttrekker Lodewijk Asscher.
14 jan 16:15
De kans dat het kabinet aftreedt, is met het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA alleen maar toegenomen.
14 jan 15:28
Het vertrek van Lodewijk Asscher als lijsttrekker van de PvdA is "vreselijk, onnodig en onterecht", zegt Kamervoorzitter Khadija Arib, tevens nummer twee op de lijst van de partij.
14 jan 11:36
Lodewijk Asscher trekt zich terug als lijsttrekker voor de PvdA. De fractievoorzitter in de Tweede Kamer zegt dat in een videoboodschap op Facebook.
< 1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi