Laatste nieuws over toeslagenaffaire
41 t/m 52 (van 52 artikelen)
13 jan 15:03
De meeste kiezers vinden dat het kabinet mag aanblijven na de toeslagenaffaire. Maar er moeten volgens een groot deel wel consequenties zijn voor bepaalde ambtenaren of ministers.
13 jan 0:22
Het kabinet spreekt vrijdag verder over de affaire met de kinderopvangtoeslag, en bespreekt dan ook de mogelijke politieke gevolgen.
12 jan 17:32
De motie van wantrouwen die het kabinet voor zijn kiezen krijgt als het zelf niet tot aftreden besluit, kan op brede steun in de oppositie rekenen.
12 jan 11:42
Advocaat Vasco Groeneveld heeft dinsdag namens twintig gedupeerden in de kindertoeslagaffaire aangifte gedaan tegen vijf (oud-)bewindslieden
9 jan 15:57
Een groep PvdA'ers, onder wie een aantal prominente leden, steunt het lijsttrekkerschap van Lodewijk Asscher, ondanks zijn rol in de affaire met de kinderopvangtoeslag.
7 jan 20:02
PvdA-leider Lodewijk Asscher ligt onder vuur bij een deel van de achterban.
22 dec 20:32
Iedere gedupeerde van de toeslagenaffaire rond de kinderopvang krijgt in de komende vier maanden 30.000 euro ter compensatie, zegt staatssecretaris van Financiën Alexandra van Huffelen.
20 nov 10:55
De toeslagenaffaire is een "ramp in slow motion" en het gevolg van een slecht systeem, niet van slechte mensen.
12 nov 12:59
Het kabinet komt met een reeks van maatregelen om te voorkomen dat mensen die iets verkeerd doen bij het invullen van formulieren voor een uitkering direct als fraudeur worden behandeld
20 aug 14:24
De vertraging in de afhandeling van de kinderopvangtoeslagaffaire leidde donderdag tot ergernis in de Tweede Kamer.
22 mei 20:14
Algemeen directeur Hans van der Vlist van de Fiscale Inlichtingen- en Opsporingsdienst FIOD is per direct opgestapt vanwege de zogeheten toeslagenaffaire.
11 jan 9:34
Topman Jaap Uijlenbroek van de Belastingdienst vertrekt op korte termijn. Bronnen bevestigen berichtgeving van RTL Nieuws hierover.
< 1 2 3

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi