Laatste nieuws over toulouse
21 t/m 31 (van 31 artikelen)
12 jun 14:24
De familie van de Fransman die eerder dit jaar in Toulouse en omgeving vier joden en drie militairen doodschoot en later bij de bestorming van zijn huis omkwam, heeft een aanklacht ingediend.
28 mrt 12:44
De moeder van Imad bin Ziaten, die bij de aanslagen in Toulouse om het leven kwam smeekte Al-Jazeera beelden waarop de aanslag op haar zoon te zien is niet uit te zenden.
26 mrt 16:45
De Marokkaans Franse parachutist Imad bin Ziaten is in zijn woonplek in Marokko begraven.
24 mrt 12:43
Autopsie op het lichaam van de 23-jarige Mohammed Merah heeft uitgewezen dat hij is overleden als gevolg van twee schotwonden.
23 mrt 10:43
De beelden, die door de politie zijn bekeken, zou hij op internet hebben geplaatst.
22 mrt 15:34
Mohammed Merah, de dader van drie dodelijke aanslagen die zich had verschanst in een appartement in Toulouse, is donderdagochtend omgekomen door een kogel in zijn hoofd.
22 mrt 12:34
Mohammed Merah, de dader van drie dodelijke aanslagen die zich had verschanst in een appartement in Toulouse, is donderdagochtend omgekomen.
21 mrt 14:36
De verdachte van de aanslag in Toulouse zit nog steeds verschanst in het appartementengebouw waar de politie vannacht om 03.00 uur arriveerde.
21 mrt 12:35
De vermoedelijke dader van de aanslag op een joodse school in Toulouse eerder deze week is bereid zich over te geven.
19 mrt 10:54
Bij een schietpartij bij een joodse school in het noordoosten van Toulouse zijn maandag drie doden gevallen, een volwassene en twee kinderen.
6 dec 9:30
Door een opstand van woedende passagiers is het voorbije weekeinde een lowcost-vlucht van Toulouse naar Casablanca niet doorgegaan.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi