Laatste nieuws over tram
1 t/m 20 (van 123 artikelen)
19 okt 6:33
Een nog onbekende man is maandagavond overleden na een aanrijding met een tram op de Anthony Fokkersingel in de Haagse wijk Ypenburg.
7 jul 20:26
De rechtbank in Casablanca heeft een man vandaag veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar nadat hij eerder dit jaar de trambaan blokkeerde.
26 mei 22:12
De politie, het Openbaar Ministerie (OM) en de Dienst Justitiële Inrichting (DJI) hadden meer kunnen doen om het risico op een aanslag door tramschutter Gökmen T. te verkleinen.
18 mrt 10:59
Burgemeester Sharon Dijksma, minister Ferd Grapperhaus (Justitie), nabestaanden, slachtoffers en hulpverleners hebben donderdagochtend in Utrecht bloemen gelegd bij het monument ter nagedachtenis aan de tramaanslag.
26 feb 14:39
Het Franse Colas Rail gaat voor een bedrag van 370 miljoen DH (€ 34 miljoen) aan de slag met het uitbreiden van de tramlijn in Casablanca.
24 feb 16:08
Casa Transports SA is gestart met de bouwwerkzaamheden voor de derde en vierde tramlijn
22 jan 14:09
Treinen, trams en bussen blijven tijdens de lockdown gewoon rijden, ook na 21.00 uur 's avonds wanneer de avondklok geldt.
19 dec 22:50
Een deel van de gevel van het monumentale gebouw is al ingestort.
27 nov 11:06
De 18-jarige vrouw die op 6 november werd aangehouden in de zaak rond de spotprent op het Rotterdamse Emmauscollege, eist dat het Openbaar Ministerie haar strafvervolging onmiddellijk staakt.
9 nov 13:22
De politie heeft de verdachten die in het weekeinde zijn opgepakt in het onderzoek naar bedreigingen op het Emmauscollege in Rotterdam weer vrijgelaten.
9 nov 7:28
De Tweede Kamer debatteert maandag over hoe lessen over burgerschap gegeven moeten worden.
7 nov 9:13
In het onderzoek naar bedreigingen van het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van de school heeft de politie zaterdag nog twee verdachten aangehouden.
6 nov 9:23
Een 18-jarige vrouw uit Rotterdam is vrijdagochtend aangehouden in het onderzoek naar de bedreigingen richting het Emmauscollege in Rotterdam en een docent van die school.
6 nov 7:34
Het Emmauscollege in Rotterdam ontvangt veel steunbetuigingen sinds de media-aandacht voor de bedreigingen die online aan een docent zijn geuit om een spotprent in een klaslokaal.
10 sep 19:44
Leden van de Deense extreemrechtse groep Hard Line (Stram Kurs) hebben het islamitische heilige boek verbrandt tijdens een illegale demonstratie in de wijk Rinkeby in de Zweedse hoofdstad Stockholm.
17 jul 20:25
De passagierscapaciteit van het openbaar vervoer in Marokko zal worden opgevoerd naar 75%.
27 mei 14:10
De rechtbank in Utrecht heeft tramschutter Gökmen T. woensdag schuldig verklaard aan de verkrachting van een vrouw in juli 2017.
13 mei 16:53
De officier van justitie heeft donderdag voor de rechtbank in Utrecht geëist tramschutter Gökmen T. schuldig te verklaren aan verkrachting, zonder hem daarvoor straf op te leggen.
3 apr 17:47
Gökmen T. gaat niet in hoger beroep tegen de veroordeling tot levenslang voor de aanslag in en bij de tram in Utrecht. Daarmee is de veroordeling onherroepelijk.
28 mrt 16:11
Ondanks preventiemaatregelen voor het openbaar vervoer als gevolg van het coronavirus stapten reizigers in Casablanca vrijdag toch in een overvolle tram
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi