Laatste nieuws over trouwen
21 t/m 40 (van 155 artikelen)
18:02
De zoektocht naar het bruidspaar gaat vandaag van start!
27 nov 12:45
Mannen en vrouwen met een Marokkaanse of Turkse migratieachtergrond die in Nederland zijn geboren gaan op steeds latere leeftijd trouwen en krijgen later kinderen.
10 apr 13:04
Acteur Nasrdin Dchar gaat volgend seizoen weer het theater in met een nieuwe solovoorstelling.
3 nov 8:05
De moties waren ingediend door Wilders omdat minister Ollongren (Binnenlandse Zaken) en staatssecretaris Barbara (Defensie) een dubbel paspoort hebben.
10:02
De vraag werd oproepen door het jonge stelletje van 19 jaar die afgelopen week veelvuldig in het nieuws kwamen.
13 aug 18:45
Dennis Muhammad Abdullah uit Lisse treedt maandag in het Bukit Serene paleis in het Maleisische Johor Bahru in het huwelijk met prinses Aminah.
1 aug 15:30
Verkrachters kunnen in Jordanië niet meer wegkomen met hun daden door met hun slachtoffers te trouwen.
18 jul 10:02
Het Nederlandse fotomodel Dennis Muhammad Abdullah uit Lisse trouwt volgende maand met de dochter van de sultan van de Maleisische staat Johor.
2 mei 11:49
Een Amerikaanse vertaalster die met de hoogste betrouwbaarheidsverklaring van de FBI op zak naar Syrië ging in 2014, is daar getrouwd met een internationaal bekend lid van Daesh. Dat heeft CNN maandag onthuld, verwijzend naar een rapport van een federale rechtbank.
8 dec 12:45
Kamerlid Selcuk Öztürk van de groep Kuzu/Öztürk heeft woensdagavond een motie van wantrouwen ingediend tegen minister Lodewijk Asscher (Sociale Zaken en Werkgelegenheid).
9 sep 17:00
Kinderen zijn wereldwijd de klos als ze ruziënde of scheidende ouders hebben. Dat bleek weer eens uit een bizar geval in Marokko.
19 aug 18:34
In het zuidelijk stadje Imintanout heeft een rechter zich uitgesproken over een bizarre zaak die niet zou misstaan in een romantische dramafilm zonder happy end.
9 jul 15:09
Een onlangs getrouwde Indiase vrouw is van haar man gescheiden met als reden dat zijn familie geen toilet kon bouwen in het huis van het verse echtpaar.
17 jun 19:20
Een vijftigjarige vrouw heeft eerder deze week zelfmoord gepleegd in Fes na geldproblemen.
4 jun 16:25
Een Rus is naar de rechtbank gestapt om het geld terug te eisen dat hij heeft uitgegeven aan een mislukte relatie.
18 mei 20:29
Een Chinees echtpaar heeft de huwelijksnacht doorgebracht met het kopiëren van de grondwet van de Communistische Partij, een klus van 17.000 woorden.
19 apr 17:42
Trouwen in totale gemeenschap van goederen ligt straks niet meer zo voor de hand als nu.
8 mrt 23:00
In de Turkse stad Izmit gaat de 38-jarige Özlem Yet trouwen. Normaal is dat niet heel bijzonder maar Yet doet het net anders dan gebruikelijk.
28 jan 15:55
Marokkaanse vrouwen zagen in het vorig jaar steeds minder in een huwelijk met een Saudische man. Het aantal is drastisch gedaald.
25 jan 20:04
Een moeder die de verloving van haar dochter heeft afgeblazen is op gruwelijke wijze neergestoken door de jongeman die haar schoonzoon moest worden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi