Laatste nieuws over trouwen
21 t/m 40 (van 144 artikelen)
19 aug 18:34
In het zuidelijk stadje Imintanout heeft een rechter zich uitgesproken over een bizarre zaak die niet zou misstaan in een romantische dramafilm zonder happy end.
9 jul 15:09
Een onlangs getrouwde Indiase vrouw is van haar man gescheiden met als reden dat zijn familie geen toilet kon bouwen in het huis van het verse echtpaar.
17 jun 19:20
Een vijftigjarige vrouw heeft eerder deze week zelfmoord gepleegd in Fes na geldproblemen.
16:25
Een Rus is naar de rechtbank gestapt om het geld terug te eisen dat hij heeft uitgegeven aan een mislukte relatie.
18 mei 20:29
Een Chinees echtpaar heeft de huwelijksnacht doorgebracht met het kopiëren van de grondwet van de Communistische Partij, een klus van 17.000 woorden.
19 apr 17:42
Trouwen in totale gemeenschap van goederen ligt straks niet meer zo voor de hand als nu.
8 mrt 23:00
In de Turkse stad Izmit gaat de 38-jarige Özlem Yet trouwen. Normaal is dat niet heel bijzonder maar Yet doet het net anders dan gebruikelijk.
28 jan 15:55
Marokkaanse vrouwen zagen in het vorig jaar steeds minder in een huwelijk met een Saudische man. Het aantal is drastisch gedaald.
25 jan 20:04
Een moeder die de verloving van haar dochter heeft afgeblazen is op gruwelijke wijze neergestoken door de jongeman die haar schoonzoon moest worden.
27 okt 7:45
De Marokkaanse premier Abdelilah Benkirane heeft tijdens een partijbijeenkomst met een serieuze ondertoon een grapje gemaakt over het huwelijk.
22 okt 7:09
Lady Gaga en de 34-jarige acteur Taylor Kinney zijn verloofd en zijn volop aan het plannen voor hun bruiloft.
1 sep 11:18
Vanaf dinsdag hoeven stellen die gaan trouwen of die een geregistreerd partnerschap willen aangaan niet meer lijfelijk naar de gemeente om in ondertrouw te gaan.
11 aug 17:30
De tijd dat vooral Saudische mannen hun partners in Marokko zochten is definitief voorbij. Ook hun vrouwelijke landgenoten zijn geïnteresseerd in de 'Marokkaan'.
11 aug 15:50
In Rabat heeft een man de weigering van zijn huwelijksaanzoek niet kunnen verkroppen en ging zodanig door het lint dat hij de vrouw verminkte.
19:25
In Kenitra staat een vrouw terecht in een van de meest vreemde zaken ooit in Marokko.
18:48
Vervelende fotomakers en gasten die constant in hun telefoon zitten: een van de meest irritante dingen tijdens je bruiloft.
29 apr 13:10
Het sprookje “…en ze leefde nog lang en gelukkig” is zeker van toepassing op het Britste koppel. De nadruk ligt vooral op ’ze leefde nog lang’ , gezamenlijk is het aanstaande bruidspaar 195 jaar, aldus het AD.
1 apr 16:10
Mounir en Rajae dromen ervan te trouwen, kinderen te krijgen en een gelukkig leven te leiden. Hun sprookje viel in duigen na juridische rompslomp in Frankrijk.
26 mrt 20:00
In de Mega Mall in Rabat vond onlangs een mooie modeshow plaats met de nieuwste trends op het gebied van kaftan en trouwjurken. Zie video hieronder.
30 jan 17:19
Foto's, video's, opmerkingen en pesterijen kunnen op Facebook de nodige problemen opleveren. Zeker als foto's worden gepubliceerd zonder instemming van de persoon in kwestie.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi