Laatste nieuws over trump
41 t/m 60 (van 711 artikelen)
19 jan 4:27
Parler, een socialemediawebsite en app die populair is onder Amerikaans extreemrechts, is na korte tijd offline te zijn geweest weer online met behulp van een Russisch technologiebedrijf.
17 jan 9:51
Aankomend Amerikaans president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
17 jan 6:45
Bij een controlepost in Washington is een man gearresteerd die met een wapen en valse papieren het afgegrendelde terrein in de buurt van het Capitool op wilde rijden.
16 jan 19:41
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag de Legion of Merit (de rang van Commander-in-Chief) toegekend aan koning Mohammed VI.
16 jan 19:40
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft de Amerikaanse president Donald Trump de Orde van Mohammed verleend
15 jan 17:28
President Donald Trump vertrekt 's ochtends op de dag van de inhuldiging van zijn opvolger Joe Biden uit de hoofdstad Washington.
15 jan 15:49
De Verenigde Staten hebben hun voorgenomen gedeeltelijke terugtrekking van hun troepen uit Afghanistan en Irak voltooid, meldt het Pentagon.
13 jan 22:38
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, een kamer van het parlement, vindt dat president Donald Trump moet worden afgezet.
13 jan 21:38
In navolging op de normalisatiedeals met Israël van verschillende Arabische landen, schreef één van onze redacteuren het volgende stuk over de Palestijnse zaak.
13 jan 12:32
outube heeft het kanaal van de Amerikaanse president Donald Trump offline gehaald omdat Trump in strijd handelde met het beleid van Youtube, dat aanzetten tot geweld verbiedt.
13 jan 4:34
De Amerikaanse vicepresident Mike Pence ziet er geen heil in om president Donald Trump uit zijn ambt te zetten door het 25e amendement van de grondwet in werking te stellen.
12 jan 6:55
De scheidende Amerikaanse president Donald Trump heeft erkend dat hij "enige verantwoordelijkheid" draagt voor de bestorming van het Capitool door zijn aanhangers.
12 jan 4:09
De Israëlische premier Benjamin Netanyahu heeft een bannerfoto van zijn Twitteraccount verwijderd waarop hij te zien was met scheidend Amerikaans president en billenmaatje Donald Trump.
11 jan 2:37
De Democratische voorzitter Nancy Pelosi van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden heeft zondag in een brief aangekondigd klaar te zijn om een afzettingsprocedure tegen scheidend president Donald Trump te beginnen
10 jan 5:15
In tegenstelling tot president Donald Trump zal de Amerikaanse vicepresident Mike Pence wel aanwezig zijn bij de inauguratie van president Joe Biden op 20 januari.
9 jan 21:58
Democraten in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden willen maandag de eerste stappen zetten voor een nieuwe afzettingsprocedure tegen president Donald Trump
9 jan 1:57
Twitter heeft het account van de Amerikaanse president Donald Trump voor de tweede keer binnen enkele dagen geblokkeerd.
8 jan 22:01
De gekozen Amerikaanse president Joe Biden noemt het "goed" dat zijn voorganger Donald Trump verstek laat gaan bij zijn inauguratie op 20 januari.
8 jan 18:24
De Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi, heeft met de hoogste militair in de VS gesproken over voorzorgsmaatregelen tegen president Donald Trump.
8 jan 18:04
Donald Trump is op 20 januari niet aanwezig bij de inauguratie van Joe Biden. Die wordt dan officieel de 46e president van de Verenigde Staten.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi