Laatste nieuws over trump
61 t/m 80 (van 528 artikelen)
17:39
De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Mike Pompeo, gaat donderdag naar de Verenigde Naties om internationale sancties tegen Iran nieuw leven in te blazen.
05:29
De Amerikaanse oud-president Barack Obama heeft in zijn toespraak tot de Democratische conventie ongebruikelijk hard uitgehaald naar president Donald Trump.
18 aug 13:24
Israël heeft afwijzend gereageerd op berichten dat de recente overeenkomst met de Verenigde Arabische Emiraten de weg zou vrijmaken voor een "enorme" Amerikaanse wapenverkoop aan die golfstaat.
15 aug 8:35
Tot groot ongenoegen van de Verenigde Staten wordt een wapenembargo tegen Iran door de VN-Veiligheidsraad niet verlengd.
13 aug 21:47
De Democratische presidentskandidaat Joe Biden heeft positief gereageerd op de deal tussen Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
13 aug 17:26
Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben afgesproken de onderlinge betrekkingen te normaliseren.
12 aug 7:43
De Verenigde Staten hebben een akkoord gesloten met het farmaceutische bedrijf Moderna voor de aankoop van 100 miljoen doses van een potentieel coronavaccin.
11 aug 3:51
De goedkeuring van de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo voor een wapendeal met enkele Arabische Golfstaten, was niet strijdig met de wet.
10 aug 6:52
Kanye West heeft zich dan wel kandidaat gesteld voor het presidentschap van de Verenigde Staten, maar de rapper is nog steeds goede vrienden met zijn tegenstander Donald Trump.
8 aug 8:13
Viroloog Vincent Munster, die in de VS een onderzoeksteam leidt dat werkt aan de ontwikkeling van het door Nederland gekochte Oxford-vaccin, is optimistisch over de ontwikkeling van het coronavaccin.
7 aug 18:31
Hassan Nasrallah, de leider van de sjiitisch-islamitische partij en militante groepering Hezbollah, ontkent elke betrokkenheid bij de verwoestende explosie in de haven van Beiroet.
6 aug 18:56
Amerikaanse aanklagers binden de strijd aan met de organisatie die een groot verdediger is van wapenbezit voor Amerikaanse burgers, de politiek invloedrijke National Rifle Association (NRA).
31 jul 17:02
In een periode van oplopende spanningen tussen de Verenigde Staten en China heeft de Amerikaanse regering een Chinese organisatie sancties opgelegd voor het schenden van mensenrechten.
30 jul 15:59
De Amerikaanse president Donald Trump heeft geopperd dat het beter kan zijn de presidentsverkiezingen van dit jaar uit te stellen.
29 jul 10:20
De Amerikaanse president Donald Trump gaat door met het beperken van de speciale bescherming van honderdduizenden migranten.
21 jul 22:47
De Amerikaanse president Donald Trump heeft dinsdag opdracht gegeven bij de komende volkstelling illegale immigranten niet mee te tellen voor het bepalen van de vertegenwoordiging in het Congres.
18 jul 9:19
In de Verenigde Staten is vrijdag wederom een recordaantal nieuwe coronabesmettingen op dagbasis vastgesteld.
15 jul 22:12
De Braziliaanse president Jair Bolsonaro heeft weer positief getest op het coronavirus.
15 jul 21:10
Kanye West wil toch meedoen aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen. De rapper heeft zich woensdag officieel kandidaat gesteld, meldt TMZ.
15 jul 6:43
Een Amerikaans experimenteel vaccin tegen het coronavirus heeft goed aangeslagen bij de 45 proefpersonen en heeft bij allen voor antistoffen gezorgd.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi