Laatste nieuws over trump
101 t/m 120 (van 783 artikelen)
22 jan 17:06
De Amerikaanse Senaat zal zich volgens de leider van de grootste fractie, de Democraat Chuck Schumer, over de procedure tot afzetting van de voormalige president Donald Trump buigen.
21 jan 11:34
Het Chinese besluit om op de dag van de machtswisseling in de VS sancties in te stellen tegen topfunctionarissen uit de ambtsperiode van Donald Trump, valt slecht bij de nieuwe Amerikaanse regering.
21 jan 11:24
De nieuwe regering van de Verenigde Staten bedankt de WHO voor de leidende rol in de strijd tegen het coronavirus en belooft alles te betalen waartoe de VS verplicht zijn.
21 jan 3:19
De leiders van de Democraten en de Republikeinen in de Amerikaanse Senaat willen gehoor geven aan de oproep van de nieuwe president Joe Biden om weer meer met elkaar te gaan samenwerken.
21 jan 1:01
President Joe Biden heeft de Verenigde Staten weer onder de paraplu gebracht van het klimaatakkoord van Parijs.
20 jan 18:45
China heeft sancties opgelegd aan 28 Amerikanen uit of rond de regering van ex-president Trump.
20 jan 17:06
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de Verenigde Arabische Emiraten vrijgesteld van een heffing op aluminium van 10 procent die in 2018 werd ingevoerd.
20 jan 13:13
De aanstaande Amerikaanse president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
20 jan 12:21
China heeft woedend gereageerd op het Amerikaanse verwijt dat het genocide zou plegen op de moslimminderheid van de Oeigoeren.
20 jan 9:06
De Iraanse president Hassan Rohani heeft zijn nieuwe Amerikaanse ambtgenoot Joe Biden opgeroepen de VS terug te laten keren in het internationale akkoord over Iran van 2015.
20 jan 8:02
De Amerikaanse president Donald Trump verleent 73 mensen gratie. Het gaat onder meer om zijn voormalige topadviseur Steve Bannon en rappers Lil Wayne en Kodak Black.
19 jan 19:10
De Verenigde Staten hebben de Chinezen beschuldigd van genocide tegen de moslimminderheid Oeigoeren.
19 jan 4:27
Parler, een socialemediawebsite en app die populair is onder Amerikaans extreemrechts, is na korte tijd offline te zijn geweest weer online met behulp van een Russisch technologiebedrijf.
17 jan 9:51
Aankomend Amerikaans president Joe Biden wil in de eerste tien dagen na zijn aantreden tientallen presidentiële bevelen uitvaardigen waarmee hij beslissingen van zijn voorganger Donald Trump ongedaan wil maken.
17 jan 6:45
Bij een controlepost in Washington is een man gearresteerd die met een wapen en valse papieren het afgegrendelde terrein in de buurt van het Capitool op wilde rijden.
16 jan 19:41
De Amerikaanse president Donald Trump heeft vrijdag de Legion of Merit (de rang van Commander-in-Chief) toegekend aan koning Mohammed VI.
16 jan 19:40
De Marokkaanse koning Mohammed VI heeft de Amerikaanse president Donald Trump de Orde van Mohammed verleend
15 jan 17:28
President Donald Trump vertrekt 's ochtends op de dag van de inhuldiging van zijn opvolger Joe Biden uit de hoofdstad Washington.
15 jan 15:49
De Verenigde Staten hebben hun voorgenomen gedeeltelijke terugtrekking van hun troepen uit Afghanistan en Irak voltooid, meldt het Pentagon.
13 jan 22:38
Het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden, een kamer van het parlement, vindt dat president Donald Trump moet worden afgezet.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi