Laatste nieuws over trump
101 t/m 120 (van 736 artikelen)
6 jan 23:29
De onrust in het Amerikaanse Capitool wordt ook buiten de Verenigde Staten met grote bezorgdheid gevolgd.
6 jan 23:19
De staten Virginia en Maryland sturen de Nationale Garde naar het Capitool in Washington. Ook de Nationale Garde van Washington DC wordt ingezet.
6 jan 21:12
In Washington geldt vanaf middernacht Nederlandse tijd een avondklok vanwege de bestorming van het parlement door aanhangers van president Trump.
6 jan 20:25
Twee gebouwen op het terrein van het Capitool in Washington zijn volgens Amerikaanse media woensdag ontruimd nadat honderden aanhangers van president Trump daar barricades bestormden.
6 jan 15:53
President Trump heeft via Twitter zijn plaatsvervanger Mike Pence opnieuw opgeroepen een stokje te steken voor de officiële vaststelling dat de Democraat Joe Biden de verkiezingen in november zou hebben gewonnen.
5 jan 13:25
De Europese Unie geeft het atoomakkoord met Iran nog niet op, ook al schendt Iran de afspraken door weer uranium te verrijken.
4 jan 12:35
Het Verenigd Koninkrijk mag WikiLeaks-oprichter Julian Assange (49) niet uitleveren aan de Verenigde Staten.
4 jan 3:07
De beëdiging van Joe Biden als nieuwe Amerikaanse president op 20 januari wordt vanwege het coronavirus flink versoberd.
3 jan 12:16
Een Israëlische minister heeft aantijgingen van de Iraanse buitenlandminister, die zaterdag stelde dat Israël de VS tot een oorlog met Iran probeert te manipuleren, afgedaan als "onzin".
3 jan 5:58
Iran herdenkt deze week Qassem Soleimani, de generaal van de Revolutionaire Garde die ongeveer een jaar geleden met een raketaanval werd geliquideerd door de Verenigde Staten.
2 jan 20:07
Nieuwe inlichtingenrapporten zouden suggereren dat Israël aanvallen beraamt op Amerikaanse troepen in Irak om een oorlog tussen Washington en Teheran uit te lokken
2 jan 13:14
De Verenigde Staten hebben onverwachts het vliegdekschip USS Nimitz teruggetrokken uit het Midden-Oosten.
1 jan 22:38
Iran is van plan uranium te gaan verrijken tot een zuiverheid van 20 procent, veel meer dan is afgesproken in het atoomakkoord van 2015.
1 jan 6:13
De Amerikaanse president Donald Trump heeft de immigratiestop die hij eerder vorig jaar had afgekondigd verlengd tot 31 maart van dit jaar.
29 dec 17:47
Het wordt "moeilijk" voor de Amerikaanse president-elect Joe Biden om de Sahara-overeenkomst van de vertrekkende president Donald Trump ongedaan te maken
27 dec 20:15
Israël van plan duizenden nederzettingseenheden goed te keuren vóórdat de inhuldiging van de Amerikaanse president-elect Joe Biden in januari plaatsvindt
27 dec 2:05
De zware ontploffing vrijdag in het centrum van Nashville is waarschijnlijk een zelfmoordactie geweest. Dat hebben onderzoekers van de explosie tegen nieuwszender CNN gezegd.
25 dec 21:39
De politie van de Amerikaanse stad Nashville bevestigt dat de krachtige explosie vroeg op de ochtend van eerste kerstdag is veroorzaakt door een bom in een camper.
24 dec 14:51
De Amerikaanse president Donald Trump heeft gratie verleend aan vier paramilitairen in dienst van het beruchte huurlingenbedrijf Blackwater.
24 dec 11:11
De Franse president Emmanuel Macron is weer hersteld van Covid-19. De Franse president werd vorige week donderdag positief getest op het coronavirus.
<< < 4 5 6 7 8 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi