Laatste nieuws over tsjetsjenie
1 t/m 20 (van 26 artikelen)
7 dec 17:29
De hoofdverdachte van de dodelijke aanslag in de Franse stad Nice is maandag aangeklaagd voor moord.
26 nov 11:14
Nog eens vier tieners zijn in Frankrijk opgepakt voor betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
6 nov 21:31
Drie tieners zijn vrijdag in staat van beschuldiging gesteld voor hun betrokkenheid bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
30 okt 18:41
Het kabinet roept scholen en leraren op maandag - net als in Frankrijk - stil te staan bij de moord op de Franse leraar Samuel Paty.
28 okt 18:50
Met de recente opmerkingen waarmee de Franse president Emmanuel Macron heeft uitgehaald naar moslims moedigt het Franse staatshoofd juist meer terreur aan.
21 okt 20:56
Frankrijk zal cartoons nooit opgeven. President Emmanuel Macron zei dat woensdag tijdens een hommage aan de vrijdag onthoofde leraar Samuel Paty (47).
21 okt 16:44
De Franse justitie beschuldigt zeven verdachten die worden voorgeleid in de zaak van de onthoofde Franse leraar onder meer van medeplichtigheid aan een terroristische moord.
21 okt 4:07
Zeven personen worden woensdag voorgeleid aan een Franse anti-terrorismerechter in verband met het gerechtelijk onderzoek naar de onthoofding van een geschiedenisleraar, afgelopen vrijdag.
20 okt 9:51
De geschiedenisleraar die vrijdag bij Parijs werd onthoofd, krijgt postuum de hoogste Franse onderscheiding.
19 okt 18:03
Zeker vier leerlingen zitten vast na de onthoofding van een Franse leraar door een 18-jarige extremist.
19 okt 9:47
De vader van een schoolmeisje en een bekende "islamistische militant" hadden aangedrongen op de recente moordaanslag op een Franse leraar.
19 okt 3:38
De Franse president Emmanuel Macron heeft zondag besloten de veiligheid op scholen en het toezicht op online propaganda van "radicale islamistische groeperingen" op te schroeven.
18 okt 16:26
Vele duizenden mensen zijn op het Parijse Place de République samengekomen om de vrijdag door een jihadist vermoorde leraar Samuel Paty te gedenken.
18 okt 14:38
De Franse minister van Financiën, Bruno Le Maire, wil meer en betere controle van de financiën van een aantal mogelijk "radicale islamitische" organisaties.
17 okt 11:54
De verdachte van de onthoofding van een Franse geschiedenisleraar in een Parijse voorstad is een 18-jarige man van Tsjetsjeense afkomst en geboren in Moskou
7 okt 11:31
In Berlijn is woensdag het proces begonnen tegen een Rus die mogelijk in opdracht van Moskou een Georgiër van Tsjetsjeense komaf heeft doodgeschoten in een park in de Duitse hoofdstad.
20 jul 18:54
Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken heeft extra sancties opgelegd aan Ramzan Kadirov, leider van de zuidelijke Russische deelrepubliek Tsjetsjenië.
21 mei 22:05
De Tsjetsjeense leider Ramzan Kadyrov ligt in het ziekenhuis omdat hij besmet is met het coronavirus. Dat melden Russische media donderdag.
18:44
Kickbokser Badr Hari komt op 22 augustus weer in actie na een afwezigheid van elf maanden.
19 apr 15:15
Wellicht zaten broers uit Tsjetsjenië achter de aanslagen.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi