Laatste nieuws over tunahan kuzu
21 t/m 35 (van 35 artikelen)
6 mei 13:05
Het bestuur van DENK heeft fractievoorzitter Farid Azarkan per direct uit de partij gezet.
6 apr 16:56
Tunahan Kuzu, de voormalige partijleider van DENK, haalt in een Facebook-post ongekend hard uit naar zijn voormalige kameraad Selçuk Öztürk.
30 mrt 20:21
DENK heeft Tunahan Kuzu in 2018 tijdelijk het fractievoorzitterschap in de Tweede Kamer ontnomen vanwege een buitenechtelijke affaire.
29 mrt 23:00
Het vertrek van Tunahan Kuzu als leider van Denk heeft volgens HP/De Tijd te maken met een affaire die hij heeft gehad met een inmiddels voormalige medewerkster van de partij.
21 mrt 18:28
Tunahan Kuzu stopt als partijleider van de politieke partij DENK en is niet beschikbaar als lijsttrekker bij de volgende verkiezingen.
29 jan 13:07
De Tweede Kamer wil dat het kabinet meer doet om mensenrechtenschendingen in China tegen moslims te stoppen.
27 jun 12:46
ADO Den Haag is niet blij dat twee Kamerleden van DENK woensdagavond een filmpje hebben opgenomen in het stadion van de Haagse voetbalclub.
17 mei 12:50
DENK-fractievoorzitter Tunahan Kuzu is vrijdag in Jeruzalem staande gehouden door Israëlische militairen. Hij was met een Palestijnse vlag op weg naar de Al Aqsa-moskee toen hij werd gestopt. Na een uur kon hij weer verder gaan.
16 feb 15:44
De PVV wil dat mensen met een dubbele nationaliteit hun actieve en passieve kiesrecht verliezen.
5 jul 15:17
Tunahan Kuzu (DENK) heeft donderdag afscheid genomen van de Rotterdamse gemeenteraad.
28 jun 21:16
De Tweede Kamer houdt dit jaar bijna anderhalve ton in op het geld dat DENK krijgt om bijvoorbeeld fractiemedewerkers te betalen.
16 dec 12:32
Kandidaat-Kamerlid Farid Azarkan van de politieke beweging DENK doet vrijdag aangifte van bedreiging. Dat heeft zijn partij bekendgemaakt.
29 nov 22:15
Een verbod op buitenlandse financiering voor politieke partijen.
22 jun 14:22
Tweede Kamerleden die zich afsplitsen van hun fractie, zogenoemde zetelrovers, zouden minder financiële vergoeding moeten krijgen.
6 jul 19:42
Onder meer de PvdA, SP en GroenLinks hebben een motie van Denk NL verworpen. Daarin pleit Denk-Kamerlid Tunahan Kuzu voor afschaffing van de naam Islamitische Staat.
< 1 2

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi