Laatste nieuws over tunesie
41 t/m 60 (van 278 artikelen)
27 apr 18:56
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden vandaag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
12 apr 17:11
Een helikopter van de Tunesische luchtmacht vloog vrijdag op zeer lage hoogte om een ​​voetbalwedstrijd stil te leggen
7 apr 13:15
Gezondheidsautoriteiten in verschillende Arabische landen bevestigden dinsdag nieuwe besmettingen en sterfgevallen als gevolg van het longvirus COVID-19.
21 mrt 20:14
De hulplijn van het ministerie van Buitenlandse Zaken krijgt dagelijks 10. 000 telefoontjes van in het buitenland gestrande Nederlanders en hun familie over de terugkeer naar ons land.
20 mrt 17:49
Een aantal Arabische landen neemt verdere maatregelen om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
6 mrt 14:55
Twee terroristen hebben een zelfmoordaanslag gepleegd bij de Amerikaanse ambassade in Tunesië. Daardoor kwam een agent om het leven en raakten meerdere politiemensen gewond, melden de autoriteiten.
2 mrt 18:11
Het coronavirus is inmiddels ook officieel bevestigd in zowel Saoedi-Arabië als Tunesië
1 mrt 18:08
Zo voortvarend als dat het deze lichting van de Marokkaanse voetbalbond afging, zo snel begeeft men zich weer richting de uitgang van dit toernooi.
26 dec 13:11
Turkije gaat troepen sturen naar Libië. Dat heeft de Turkse president Recep Tayyip Erdogan donderdag bekendgemaakt.
25 dec 14:21
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft woensdag met zijn Tunesische collega Kais Saied mogelijke stappen en samenwerking besproken om een staakt-het-vuren in Libië te bewerkstelligen.
14 okt 11:05
Hoogleraar Kaïs Saïed gaat aan de leiding bij de Tunesische presidentsverkiezingen. Hij heeft 76,9 procent van de stemmen gekregen. Dat blijkt uit de eerste exitpolls.
7 okt 8:50
De gematigde islamitische partij Ennahda is de grootste geworden bij de parlementsverkiezingen die zondag in Tunesië zijn gehouden. Dat blijkt uit een exitpoll die op de staatstelevisie is getoond. Ennahda kreeg 17,5 procent van de stemmen.
19 sep 17:36
De voormalige autocratische leider van Tunesië is dood. Zine al-Abidine Ben Ali (83) overleed volgens zijn advocaat in Saoedi-Arabië, waar hij in ballingschap leefde. Hij zou ernstig ziek zijn geweest.
13 sep 14:47
De Tunesische oud-leider Zine el Abidine Ben Ali (83) mag terugkeren naar zijn thuisland als hij echt ernstig ziek is. "Ik zal groen licht geven voor zijn terugkeer. Het is een humanitaire kwestie", zei premier Youssef Chahed van Tunesië op televisie.
24 aug 11:06
In Duitsland is een video opgedoken die mogelijk nieuw licht werpt op de aanslag in Berlijn in 2016. Daar reed de Tunesische terrorist Anis Amri met een gestolen vrachtwagen in op een kerstmarkt.
22 aug 16:39
De wegen van Tunesië en bondscoach Alain Giresse scheiden na negen maanden. De Tunesische voetbalbond maakte woensdag bekend dat de beslissing met wederzijdse instemming is genomen.
27 jul 16:04
Tunesië heeft zaterdag met een staatsbegrafenis afscheid genomen van de eerste democratisch gekozen president van het land.
25 jul 13:06
De president van Tunesië, Béji Caïd Essebsi, is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de regering van het Noord-Afrikaanse land bekendgemaakt.
5 jul 15:03
Vrouwen in Tunesië mogen geen nikab meer dragen in openbare gebouwen. Dat heeft premier Youssef Chahed vrijdag bekendgemaakt. De maatregel is genomen uit veiligheidsoverwegingen.
3 jul 19:46
Een gezochte extremist heeft zichzelf opgeblazen in de Tunesische hoofdstad Tunis nadat hij was omsingeld door de politie.
< 1 2 3 4 5 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi