Laatste nieuws over tunesie
81 t/m 100 (van 306 artikelen)
19 sep 17:36
De voormalige autocratische leider van Tunesië is dood. Zine al-Abidine Ben Ali (83) overleed volgens zijn advocaat in Saoedi-Arabië, waar hij in ballingschap leefde. Hij zou ernstig ziek zijn geweest.
13 sep 14:47
De Tunesische oud-leider Zine el Abidine Ben Ali (83) mag terugkeren naar zijn thuisland als hij echt ernstig ziek is. "Ik zal groen licht geven voor zijn terugkeer. Het is een humanitaire kwestie", zei premier Youssef Chahed van Tunesië op televisie.
24 aug 11:06
In Duitsland is een video opgedoken die mogelijk nieuw licht werpt op de aanslag in Berlijn in 2016. Daar reed de Tunesische terrorist Anis Amri met een gestolen vrachtwagen in op een kerstmarkt.
22 aug 16:39
De wegen van Tunesië en bondscoach Alain Giresse scheiden na negen maanden. De Tunesische voetbalbond maakte woensdag bekend dat de beslissing met wederzijdse instemming is genomen.
27 jul 16:04
Tunesië heeft zaterdag met een staatsbegrafenis afscheid genomen van de eerste democratisch gekozen president van het land.
25 jul 13:06
De president van Tunesië, Béji Caïd Essebsi, is donderdag op 92-jarige leeftijd overleden. Dat heeft de regering van het Noord-Afrikaanse land bekendgemaakt.
5 jul 15:03
Vrouwen in Tunesië mogen geen nikab meer dragen in openbare gebouwen. Dat heeft premier Youssef Chahed vrijdag bekendgemaakt. De maatregel is genomen uit veiligheidsoverwegingen.
3 jul 19:46
Een gezochte extremist heeft zichzelf opgeblazen in de Tunesische hoofdstad Tunis nadat hij was omsingeld door de politie.
27 jun 22:46
Terreurorganisatie Daesh eist de verantwoordelijkheid op voor twee zelfmoordaanslagen van donderdag in de hoofdstad van Tunesië. Die hebben het leven gekost aan een agent. Ook raakten volgens de autoriteiten zeker acht personen gewond.
27 jun 13:36
Bij de aanslagen in de hoofdstad van Tunesië werd één politieagent gedood en raakten acht anderen gewond
1 jun 14:06
De finale van de Afrikaanse versie van de Champions League is vrijdagnacht op een bizarre manier geëindigd.
12 mei 20:26
Met meer dan 51.000 gebedshuizen telt Marokko het meeste aantal moskeeën van alle Maghreb-landen
7 mei 20:41
Een bijzondere gebeurtenis dit jaar, de nationale dadeloogst is nog niet aangebroken. Als gevolg hiervan wenden Marokkaanse consumenten zich tot Tunesische, Algerijnse en dadels uit de Emiraten
24 apr 6:46
Auto’s en tuinmeubelen kunnen woensdag bedekt worden onder een laagje stof.
10 mrt 13:08
De Tunesische autoriteiten hebben een uitgebreid onderzoek gelast naar de plotselinge dood van elf baby's in een kraamkliniek in de hoofdstad Tunis.
6 feb 8:05
De Unie van de Arabische Maghreb is een intergouvernementele organisatie van 5 Arabische landen (Algerije, Libië, Marokko, Mauritanië en Tunesië) die samenwerkt op economisch en politiek vlak.
11 jan 20:04
De Tunesische staatssecretaris voor Buitenlandse Zaken reisde naar Rabat met een speciale boodschap.
21 dec 11:42
De krachtmeting met de leeftijdsgenoten uit Tunesië eindigde in een 4-1 zege ten gunste van de thuisploeg. Aankomende maandag treft de ploeg van bondscoach Jamal Sellami Mauritanië U17.
29 nov 22:00
Tunesië heeft zichzelf naar voren geschoven als bemiddelaar.
27 nov 19:32
In de Tunesische hoofdstad Tunis zijn dinsdag honderden mensen de straat opgegaan om te demonstreren tegen het bezoek van de Saoedische kroonprins Mohammed bin Salman.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi