Laatste nieuws over turken
1 t/m 20 (van 166 artikelen)
26 apr 17:46
In de vier grote steden blijken kinderen en jongeren uit gezinnen met een migratieachtergrond minder te zijn gevaccineerd dan leeftijdsgenoten uit gezinnen met een oorspronkelijk Nederlandse achtergrond.
12 feb 9:42
Een meerderheid van de Nederlanders vindt het niet nodig dat excuses worden aangeboden voor het slavernijverleden.
21 mei 17:32
Volgens de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb zijn Nederlandse Marokkanen beter geïntegreerd dan Nederlanders van Turkse afkomst.
2 apr 8:31
Ruim een kwart van de Nederlanders (27 procent) ervaart discriminatie.
21 feb 9:06
Bij twee schietpartijen in twee shishalounges in de Duitse plaats Hanau op de nacht van woensdag op donderdag kwamen elf mensen om het leven.
20 feb 15:05
De Duitse samenleving wordt geplaagd door een gif van haat en racisme, zei bondskanselier Angela Merkel na aanslagen op shishabars in Hanau.
20 feb 14:57
Negen mensen die in het Duitse Hanau bij twee aanslagen om het leven zijn gebracht, hebben een migratieachtergrond. Dit hebben bronnen bij het onderzoek naar de moordpartij bevestigd.
12 jul 12:41
De gemeente Rotterdam wil Turken die zich vestigen in de stad actief benaderen om een inburgeringscursus te volgen.
12 dec 9:20
Steeds meer Turken vragen asiel aan in EU-landen.
27 nov 12:45
Mannen en vrouwen met een Marokkaanse of Turkse migratieachtergrond die in Nederland zijn geboren gaan op steeds latere leeftijd trouwen en krijgen later kinderen.
20 mei 20:00
President Recep Tayyip Erdogan heeft ruim een maand voor de verkiezingen de Turken in het buitenland opgeroepen hem massaal te steunen.
23 sep 13:01
DENK wil dat de gemeenteraad van Rotterdam een extern onderzoek laat doen naar zijn houding ten opzichte van de Turks-Nederlandse gemeenschap.
17 mrt 18:00
De Turkse president Erdogan heeft zijn in Europa levende landgenoten opgeroepen meer kinderen te nemen om zo de invloed te vergroten.
22 sep 18:20
Premier Mark Rutte heeft donderdag opnieuw zwaar de wind van voren gekregen over zijn beruchte 'pleur op'-uitspraak over Turkse Nederlanders die geen binding hebben met Nederland.
2 sep 11:30
De Nederlandse overheid moet Nederturken die aan de Turkse autoriteiten doorgeven wie zich beledigend uitlaten over president Erdogan, aanspreken op hun moraal, hun fatsoen en loyaliteit en hun Nederlandse paspoort.
27 jul 11:28
Ministeries en gemeenten houden woensdag overleg over de groeiende spanningen in de Turkse gemeenschap in Nederland, vooral tussen voor- en tegenstanders van de Turkse president Erdogan.
8 jul 17:37
De politie heeft een 21-jarige vrouw uit Zaandam aangehouden voor vernielingen en openlijke geweldpleging in de Aya Sofia Moskee in Dordrecht.
25 jun 12:26
De gemeente Dordrecht heeft maatregelen genomen nadat donderdag een Turkse moskee was aangevallen en daar vernielingen waren aangebracht.
24 jun 7:55
Een groep mannen heeft donderdagavond de Turkse moskee aan de Merwedestraat in Dordrecht aangevallen en van binnen forse vernielingen aangericht.
18 mei 19:13
Vooraanstaande Turkse Nederlanders moeten stelling nemen tegen intimidatie binnen hun gemeenschap.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi