Laatste nieuws over turkije
1 t/m 20 (van 1391 artikelen)
25 nov 9:27
De omstreden generaal Ahmed Naser al-Raisi is verkozen tot de nieuwe baas van de internationale politieorganisatie Interpol.
24 nov 17:34
De Spaanse politie heeft woensdag drie nieuwe arrestaties verricht in de klopjacht naar de Marokkaanse passagiers die na een noodlanding in Mallorca het vliegtuig uit vluchtten
24 nov 16:01
Techconcern Apple heeft een aanklacht ingediend tegen een bedrijf dat in opdracht van overheden iPhones hackt.
24 nov 9:39
President Joe Biden heeft 110 landen uitgenodigd voor een virtuele topconferentie met als thema democratie, maakte het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken dinsdag (lokale tijd) bekend.
23 nov 11:20
Turkije is over de schreef gegaan met de arrestatie van honderden rechters en aanklagers na de mislukte staatsgreep van 2016, vindt het Europees Hof voor de Rechten van de Mens.
19 nov 13:25
e Syrische zanger Omar Souleyman is vrijdag weer vrijgelaten nadat hij eerder deze week in Turkije was gearresteerd op verdenking van banden met de Koerdische Arbeiderspartij PKK.
18 nov 20:45
De Spaanse politie heeft dinsdag vier nieuwe arrestaties verricht in de klopjacht naar de Marokkaanse migranten die na een noodlanding in Mallorca het vliegtuig uit vluchtten.
18 nov 9:43
De Poolse strijdkrachten hebben in de nacht van woensdag op donderdag ongeveer honderd migranten opgepakt die vanuit Belarus de grens probeerden over te steken.
17 nov 12:41
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zweert te zullen blijven strijden voor lagere rentetarieven.
16 nov 9:55
De Libische krijgsheer Khalifa Haftar heeft zich gemeld als kandidaat voor de presidentsverkiezingen die volgende maand in zijn land worden gehouden.
15 nov 9:39
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) staan sinds maandag niet meer toe dat Afghanen, Irakezen, Jemenieten en Syriërs aan boord gaan van vluchten naar Belarus.
12 nov 18:35
Op verzoek van de Spaanse nationale politie heeft Marokko foto's van 13 gevluchte passagiers verstrekt
12 nov 14:46
Landen die veel asielzoekers zien vertrekken naar Belarus om vervolgens de grens met de Europese Unie over te steken, helpen die route te blokkeren.
11 nov 19:25
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de premier van Griekenland uitgemaakt voor leugenaar.
6 nov 13:05
De luchthaven van Palma de Mallorca moest vrijdag ruim vier uur op slot omdat passagiers op een vlucht vanuit Casablanca het platform bestormden nadat het vliegtuig een noodlanding maakte.
2 nov 18:39
De Portugese premier Antonio Costa beschreef de elektriciteitsinterconnectie tussen zijn land en Marokko als "fundamenteel" en benadrukte dat Marokko een alternatief kan zijn om Europa te bevoorraden.
1 nov 10:04
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan is maandag niet zoals gepland naar Glasgow afgereisd voor de klimaattop COP26.
1 nov 1:00
Het aantal eerste asielverzoeken ging in het derde kwartaal van 2021 flink omhoog, het snelst sinds de vluchtelingencrisis in 2015.
31 okt 18:35
Premier Mark Rutte heeft op de G20-top met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan gesproken over diens dreigement om tien ambassadeurs het land uit te zetten, onder wie de Nederlandse.
25 okt 19:37
De Nederlandse ambassadeur en negen anderen hoeven toch niet weg uit Turkije, hoewel ze hebben opgeroepen een activist vrij te laten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi