Laatste nieuws over turkije
1 t/m 20 (van 1181 artikelen)
25 nov 18:34
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) hebben reisvisa opgeschort voor staatsburgers uit 13 landen, waaronder enkele Arabische landen zoals Algerije, Tunesië, Turkije en Iran.
24 nov 14:41
In de Turkse rechtszaak over de moord op de Saoedische journalist Jamal Khashoggi zijn zes Saoedische verdachten toegevoegd
23 nov 13:17
Turkije heeft Duitse militairen die aan boord waren gegaan van een Turks vrachtschip om te controleren of het wapens voor Libië vervoerde weggestuurd.
23 nov 10:04
In de strijd tegen buitenlandse beïnvloeding van moskeeën krijgen burgemeesters en het Openbaar Ministerie (OM) meer macht.
21 nov 12:31
Turkije heeft zaterdag zijn omstreden seismische onderzoeksmissie naar gas in het oostelijke Middellandse Zeegebied met acht dagen verlengd.
21 nov 10:54
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Saoedische koning Salman zijn in een telefoongesprek overeengekomen de banden aan te halen en slepende geschillen tussen de twee landen op te lossen
20 nov 15:16
De Franse president Emmanuel Macron beschuldigt Rusland en Turkije ervan anti-Franse sentimenten in Afrika aan te wakkeren.
20 nov 10:41
Turkije heeft in verschillende provincies advocaten opgepakt die banden zouden hebben met Koerdische organisaties.
19 nov 13:09
De Turkse centrale bank heeft de rente in het land fors verhoogd. Het belangrijkste rentetarief ging van 10,25 procent naar 15 procent.
17 nov 14:18
Armenië en Azerbeidzjan hebben tweehonderd lichamen uitgewisseld van militairen die zijn gesneuveld in het gewapende conflict over de betwiste regio Nagorno-Karabach.
15 nov 15:33
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft zondag tijdens een bezoek aan Turks-Cyprus gepleit voor overleg dat moet leiden tot een akkoord over de vorming van twee staten op het gedeelde eiland.
11 nov 21:56
Politieke besprekingen over de toekomst van Libië, die plaatsvinden in Tunesië, hebben voor een doorbraak gezorgd.
11 nov 12:53
Turkije en Rusland hebben afspraken gemaakt over hoe ze gaan toezien op de naleving van het bestand over Nagorno-Karabach.
10 nov 17:06
Turkije heeft Joe Biden en zijn running mate Kamala Harris alsnog gefeliciteerd met hun overwinning in de Amerikaanse verkiezingen.
10 nov 16:37
De Palestijnse groepering Hamas feliciteerde dinsdag Azerbeidzjan met de bevrijding van Nagorno-Karabach van de Armeense bezetting.
10 nov 9:57
Rusland heeft troepen naar de betwiste regio Nagorno-Karabach gestuurd, die daar gaan toezien op de naleving van een nieuw bestand.
9 nov 17:55
Marokko feliciteert de winnaar van de Amerikaanse verkiezingen pas als de resultaten officieel en definitief zijn.
9 nov 16:59
Een Turkse journaliste die bekendstaat als kritisch tegenover de regering, moet op bevel van een rechtbank in Ankara worden vrijgelaten.
9 nov 15:29
De Syrische leider Bashar al-Assad hoopt dat de komende maanden veel vluchtelingen terugkeren naar zijn land.
9 nov 9:28
Berat Albayrak treedt terug als minister van Financiën en schatkistbewaarder van Turkije.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi