Laatste nieuws over turkije
481 t/m 500 (van 1305 artikelen)
9 okt 15:41
Turkije is het noordoosten van Syrië binnengevallen. Dat zegt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan woensdag. "Operatie Vredeslente gaat de terroristische dreiging tegen Turkije neutraliseren", schrijft Erdogan op Twitter.
9 okt 8:44
De Turkse president Erdogan gaat op 13 november op bezoek in Washington. Het Witte Huis maakte dinsdag bekend dat Erdogan is uitgenodigd door de Amerikaanse president Donald Trump.
27 sep 8:52
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft vrijdag gezegd dat het voor Turkije onmogelijk is om te stoppen met het kopen van olie en aardgas uit Iran, ondanks de dreiging van Amerikaanse sancties.
26 sep 14:33
Een krachtige aardbeving trof donderdag de Turkse metropool Istanbul, volgens het centrum voor het bewaken van de aardbeving in Turkije.
26 sep 13:32
'Als we de volledige schuld bij Iran leggen, is dat niet de juiste weg', zei de Turkse president
25 sep 14:06
Ibrahim Kalin zegt dat de Turkse president 'de onderdrukten zal blijven verdedigen' over de beweringen van Benjamin Netanyahu
24 sep 22:11
"Waar is Israël precies? Waar liggen de grenzen?", vroeg de Turkse president, verwijzende naar de voortdurend veranderende Israëlische landsgrenzen door illegaal landjepik
24 sep 16:49
Het werkbezoek van de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan aan Marokko werd aangekondigd door de Turkse minister van Buitenlandse Zaken
16 sep 18:58
De Islamic University of Applied Sciences Rotterdam (IUASR) moet binnen drie maanden afstand nemen van discriminerende uitspraken van haar rector.
12 sep 20:14
Door een bomaanslag in het zuidoosten van Turkije zijn zeker vier mensen omgekomen en dertien mensen gewond geraakt.
10 sep 22:27
'Agressieve' berichten van de Israëlische premier vlak voor de verkiezingen van volgende zijn 'racistische apartheid', zei Mevlut Cavusoglu
6 sep 17:13
Een Turkse rechtbank heeft een belangrijk lid van oppositiepartij CHP vrijdag veroordeeld tot negen jaar en acht maanden cel.
1 sep 12:23
Rusland beschuldigt de VS van luchtaanvallen op doelen in de Syrische provincie Idlib terwijl daar een staakt-het-vuren in acht is genomen.
1 sep 8:22
De Verenigde Staten hebben de Iraanse tanker die zich in de buurt van Turkije bevindt op een zwarte lijst gezet.
30 aug 18:19
Na de aankomst van vele honderden migranten op Lesbos, heeft de Griekse regering de Turkse ambassadeur op het matje geroepen.
25 aug 22:14
Op het vliegveld in de Saoedische stad Jizan zijn een onbekend aantal doden en gewonden gevallen door circa tien raketten, meldt de Turkse nieuwszender TRT.
24 aug 14:18
Het schip, voorheen bekend onder de naam Grace 1, had na vertrek uit Gibraltar aanvankelijk de Griekse haven Kalamata opgegeven aan internationale scheepvaartvolgsystemen.
12 aug 14:45
De man landde met een vliegtuig uit Turkije en werd direct aangehouden, maakte de Koninklijke Marechaussee maandag bekend.
8 aug 14:45
In het zuidwesten van Turkije zijn er kort na elkaar een aardbeving met een kracht van 4,2 en een met een kracht 6 geweest. In de stad Denizli, 350 kilometer ten zuiden van Istanbul, zijn enkele panden ingestort, meldden plaatselijke media.
7 aug 12:14
President Erdogan heeft lovende woorden gesproken over de bouw van een Syrisch-orthodoxe kerk in Istanbul.
<< < 23 24 25 26 27 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi