Laatste nieuws over turkije
561 t/m 580 (van 1540 artikelen)
12 mrt 17:36
Lokale autoriteiten zijn begonnen met het reinigen en steriliseren van moskeeën in het hele land
11 mrt 13:51
Human Rights Watch roept Griekenland op om mensen die bescherming nodig hebben toe te laten asiel aan te vragen
11 mrt 11:09
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan zegt dat Turkije de grenzen met de Europese Unie openhoudt, totdat de EU aan alle eisen voldoet.
11 mrt 8:30
Turkije heeft ook een geval van het nieuwe coronavirus vastgesteld. Minister van Gezondheid Fahrettin Koca, zei dat een man het virus heeft opgelopen en in isolatie is geplaatst.
9 mrt 11:49
Turkije moet vluchtelingen en migranten weghalen bij de grens met Griekenland. Dat zei Europees commissievoorzitter Ursula von der Leyen maandag.
7 mrt 12:52
Griekenland is van plan twee nieuwe, tijdelijke opvangkampen te bouwen. Die dienen ter opvang van vluchtelingen die naar het land zijn gekomen sinds Turkije per 1 maart de grenzen heeft opengezet.
6 mrt 17:26
Het kabinet is niet van plan minderjarige vluchtelingen die zonder familie vastzitten in kampen in Griekenland, naar Nederland te halen.
6 mrt 16:47
Frits Huffnagel moet opstappen als voorzitter van de organisator van Pride Amsterdam, vinden bijna honderd actiegroepen. Ze hebben vrijdag een gezamenlijke open brief gepubliceerd op de site van One World.
6 mrt 9:23
De spanning in het grensgebied tussen Griekenland en Turkije blijft om te snijden. Griekse veiligheidstroepen gebruikten wederom een waterkanon om mensen terug te drijven die zich hadden verzameld bij de grens.
5 mrt 13:06
Turkije heeft politiemensen naar de grens met Griekenland gestuurd om te voorkomen dat dat land vluchtelingen terug jaagt naar het Turkse grondgebied.
5 mrt 11:42
'Balie-jihadist' Aziz A. wordt - naast een leidinggevende rol bij terreurbeweging Jabhat al-Nusra - ook verdacht van het medeplegen van negentien moorden in Syrië.
4 mrt 12:38
Turken schieten volgens Athene met traangas op Griekse grensbewakers tijdens schermutselingen met mensen die illegaal Griekenland proberen binnen te komen.
3 mrt 20:47
Als Turkije Europa om meer geld vraagt om vluchtelingen op te vangen, zal Nederland daar niet bij voorbaat nee op zeggen.
3 mrt 20:16
Het luchtruim boven Idlib moet volgens minister Stef Blok (Buitenlandse Zaken) gesloten worden voor Syrische vliegtuigen.
3 mrt 19:36
Turkije wil 130. 000 migranten vanuit Syrië naar Griekenland sturen. Dat stelt het ministerie van Defensie in Rusland, aldus het Russische persbureau Interfax.
3 mrt 9:40
EU-buitenlandchef Josep Borrell and EU-commissaris Janez Lenarčič (Crisismanagement) reizen dinsdag naar Ankara voor gesprekken "op hoog niveau" met met Turkse autoriteiten.
3 mrt 7:06
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft maandagavond tijdens een telefoongesprek met de Duitse bondskanselier Angela Merkel aangegeven dat de lasten van de vluchtelingencrisis eerlijker verdeeld moeten worden.
2 mrt 22:08
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan beschuldigt Griekenland van het doden van twee vluchtelingen bij de grens met Turkije. Soldaten zouden de vluchtelingen die naar de Europese Unie wilden, hebben gedood.
2 mrt 13:49
De Turkse president Erdogan voorspelt dat enorme aantallen migranten en vluchtelingen naar de grens met de EU zullen trekken.
1 mrt 13:02
Turkije zegt dat het land een Syrisch regeringsvliegtuig uit de lucht heeft geschoten boven de Syrische regio Idlib. Dat meldt het het Turkse staatspersbureau Anadolu.
<< < 27 28 29 30 31 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi