Laatste nieuws over turkije
761 t/m 780 (van 1398 artikelen)
9 jan 19:46
Circa een miljoen Turken die in het buitenland wonen zonder een adres te hebben geregistreerd bij de Turkse autoriteiten, kunnen straks toch stemmen in een referendum over de grondwet.
8 jan 18:46
Sinds de migratiedeal met Turkije zijn vorig jaar 2672 Syrische vluchtelingen legaal vanuit Turkije naar de EU gekomen.
5 jan 16:36
Twee hoge officieren zijn donderdag in het Oost-Turkse Erzurum tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens hun aandeel in de poging tot staatsgreep afgelopen zomer. Het zijn de eerste twee vonnissen tegen coupplegers.
4 jan 18:14
Een Turkse presentatrice haalde uit naar Marokkanen die haar op haar internetpagina niet met rust laten.
1 jan 14:52
President Erdogan heeft zondag gezegd dat Turkije tot de laatste snik zal vechten tegen elke vorm van terrorisme en instanties die dat steunen.
1 jan 1:15
Bij een aanslag op een nachtclub in de Turkse stad Istanbul zijn zondagochtend vroeg veel gewonden gevallen. Het is nog niet duidelijk hoeveel gewonden er zijn en wat er precies is voorgevallen.
29 dec 13:45
De NAVO-bondgenoten laten Turkije in zijn strijd tegen Daesh in het noorden van Syrië in de steek, heeft de Turkse president Erdogan gezegd.
28 dec 12:58
Turkije en Rusland zijn het eens geworden over de voorwaarden voor een bestand, dat snel moet ingaan in vrijwel heel Syrië.
27 dec 19:07
Twee Nederlanders zijn in Turkije opgepakt die het land vanuit Syrië probeerden binnen te komen. Beide mannen zitten vast. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een bericht van de NOS hierover bevestigd.
27 dec 13:47
Onder strenge veiligheidsmaatregelen is dinsdag in de buitenwijken van Istanbul het eerste proces begonnen tegen mensen verdacht van een poging tot een staatsgreep.
27 dec 9:19
Beroemde Turkse acteur Murat Yildirim en voormalig Miss Marokko Imane El-Bani vierden hun huwelijk afgelopen zondag in het CVK hotel in Istanbul, in het bijzijn van familie.
21 dec 13:31
De website en de app van de NOS zijn geblokkeerd in Turkije. Dat meldt de omroeporganisatie op Twitter en op de eigen site.
20 dec 13:02
De Amerikaanse ambassade en de consulaten in Istanbul en Adana blijven dinsdag gesloten, nadat iemand in de nacht van maandag op dinsdag schoten loste voor het ambassadegebouw in Ankara. Niemand raakte gewond en de schutter is opgepakt.
19 dec 22:11
De Turkse president Tayyip Erdogan heeft maandag met de Russische president Vladimir Poetin telefonisch overleg gehad over de aanslag op de Russische ambassadeur in Ankara.
19 dec 20:46
De nieuwssite DutchTurks vermeldt in een nieuwsbericht dat de Marokkaan Jawad Marun die op 15 juli 2016 omkwam bij de afgeslagen couppoging in Turkije wordt beschouwd als een 15-juli-martelaar.
19 dec 17:45
De Russische ambassadeur in Turkije is maandag in de Turkse hoofdstad Ankara doodgeschoten.
17 dec 11:58
Zeker dertien militairen zijn zaterdag om het leven gekomen door een vermeende bomaanslag in de stad Kayseri, in het midden van Turkije.
15 dec 12:08
Twintig groene bussen hebben in Oost-Aleppo de eerste vluchtelingen opgepikt. In dat stadsdeel staan naar schatting 5000 rebellen en hun familieleden gereed voor transport naar oorden buiten de stad.
14 dec 0:06
De Turkse autoriteiten willen in Syrië tenten neerzetten voor naar schatting 80.000 mensen die mogelijk uit het oosten van de Syrische stad Aleppo weg willen en niet in handen van regeringstroepen willen vallen.
13 dec 9:20
Murat Yildirim verwelkomde zijn verloofde, voormalig Miss Marokko Imane El Bani, in zijn haar huis in Turkije met een heuse muzikale optocht.
<< < 37 38 39 40 41 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi