Laatste nieuws over turkije
61 t/m 80 (van 1529 artikelen)
13 mrt 21:35
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan en de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis zijn zondag in besprekingen overeengekomen de onderlinge banden te verbeteren.
13 mrt 13:10
De Russische president Vladimir Poetin zou bereid zijn om zijn Oekraïense ambtsgenoot Volodimir Zelenski te ontmoeten.
12 mrt 14:25
Russische troepen hebben een moskee beschoten in de belegerde Zuid-Oekraïense stad Marioepol waar meer dan tachtig volwassenen en kinderen hun toevlucht hadden gezocht
12 mrt 10:46
De Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlut Cavusoglu zegt zaterdag een zeer productieve en constructieve ontmoeting te hebben gehad met zijn Armeense ambtgenoot Ararat Mirzoyan.
10 mrt 19:30
Op het moment dat Rusland en Oekraïne een oorlog aan het voeren zijn, reikt de Turkse president Recep Tayyip Erdogan een olijftak aan Israël.
10 mrt 13:09
De leiders van Duitsland en Frankrijk hebben de Russische president opgeroepen tot een onmiddellijk-staat-het-vuren in Oekraïne.
10 mrt 12:22
Het eerste gesprek op hoog niveau tussen Rusland en Oekraïne sinds de Russische invasie heeft geen tastbaar resultaat opgeleverd.
10 mrt 2:12
De Amerikaanse president Joe Biden belt donderdag met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan. Het Witte Huis meldt dat de twee regeringsleiders de oorlog in Oekraïne zullen bespreken.
8 mrt 4:07
De Oekraïense buitenlandminister Dmitro Koeleba heeft bevestigd dat hij deze week zijn Russische ambtgenoot Sergej Lavrov ontmoet in Turkije.
7 mrt 17:29
Turkse drones hebben voor tientallen miljoenen euro's aan Russische tanks, pantsers en raketlanceerders verwoest.
7 mrt 13:25
De Russische minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov en zijn Oekraïense ambtgenoot Dmitro Koeleba ontmoeten elkaar donderdag in het zuiden van Turkije om te praten over Oekraïne.
6 mrt 18:27
De Russische president Vladimir Poetin benadrukte zondag dat Moskou van plan is zijn doelen in Oekraïne te bereiken, hetzij met diplomatie of met militaire middelen.
6 mrt 12:15
De Turkse president Erdogan heeft zondag met zijn Russische ambtgenoot Poetin gesproken over de oorlog in Oekraïne. Turkije biedt aan te bemiddelen tussen Oekraïne en Rusland.
5 mrt 23:46
De Israëlische premier Naftali Bennett heeft zaterdag in Moskou een ontmoeting gehad met de Russische president Vladimir Poetin om de Oekraïne-crisis te bespreken.
5 mrt 13:11
De Turkse president Erdogan spreekt zondag met zijn Russische ambtgenoot Poetin over de oorlog in Oekraïne.
3 mrt 8:49
Het leven in Turkije is in een jaar tijd in doorsnee ruim 54 procent duurder geworden. De inflatie lag daarmee in februari op het hoogste niveau sinds 2002, aldus cijfers van het Turkse statistiekbureau Turkstat.
1 mrt 21:27
Turkije is niet van plan mee te doen aan internationale sancties tegen Rusland vanwege de oorlog met Oekraïne.
28 feb 21:54
Turkije heeft besloten de toegang tot de Zwarte Zee vanuit de Middellandse Zee te blokkeren door de oorlog in Oekraïne, dat net als aanvaller Rusland aan de Zwarte Zee ligt.
28 feb 10:54
De economie van Turkije kende in 2021 de sterkste groei van de G20-groep, ofwel de grootste twintig economieën van de wereld.
25 feb 13:03
Turkije zegt dat het niet in staat is om Russische schepen de toegang tot de Bosporus te ontzeggen.
<< < 2 3 4 5 6 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi