Laatste nieuws over turkije
881 t/m 900 (van 1529 artikelen)
18 feb 13:40
Frontex, het Europese agentschap voor het beheer van de buitengrenzen, heeft sinds april vorig jaar 894 vluchtelingen en migranten naar Turkije teruggestuurd. Het gaat om mensen die op eilanden in de Egeïsche Zee verbleven.
15 feb 18:50
In Turkije leven inmiddels meer dan 3,5 miljoen vluchtelingen.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
13 feb 14:19
De foto van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, is maandag uitgeroepen tot de beste foto van het jaar.
12 feb 15:04
Het doel van de Turkse militaire inval in Syrië is niet alleen het heroveren van de strategisch belangrijke stad al-Bab, maar ook het verdrijven van Daesh uit het grensgebied.
8 feb 15:01
De Amerikaanse president Donald Trump heeft met zijn Turkse ambtsgenoot Tayyip Erdogan afgesproken dat de landen samen optrekken om de Syrische steden Raqqa en al-Bab te bevrijden van Daesh.
2 feb 18:05
De Turkse waakhond voor radio en tv (RTÜK) heeft maatregelen genomen om live uitzendingen na terroristische aanslagen te beperken.
28 jan 15:46
Vlak voordat bondskanselier Angela Merkel op bezoek gaat in Turkije hebben de Duitse media zaterdag extra druk op de ketel gezet.
27 jan 17:36
Turkije eist dat Griekenland zich nogmaals buigt over het uitleveringsverzoek voor acht Turkse militairen.
21 jan 13:00
Het Turkse parlement is zaterdagochtend vroeg akkoord gegaan met een grondwetswijziging die de macht van president Recep Tayyip Erdogan aanzienlijk uitbreidt.
17 jan 22:00
Ter gelegenheid van de presentatie van de nieuwe Marokkaanse ambassadeur aan Turkse president Recep Tayyip Erdogan, stuurde Erdogan een uitnodiging aan Koning Mohammed VI om een officieel bezoek aan Turkije te brengen.
9 jan 19:46
Circa een miljoen Turken die in het buitenland wonen zonder een adres te hebben geregistreerd bij de Turkse autoriteiten, kunnen straks toch stemmen in een referendum over de grondwet.
8 jan 18:46
Sinds de migratiedeal met Turkije zijn vorig jaar 2672 Syrische vluchtelingen legaal vanuit Turkije naar de EU gekomen.
5 jan 16:36
Twee hoge officieren zijn donderdag in het Oost-Turkse Erzurum tot een levenslange gevangenisstraf veroordeeld wegens hun aandeel in de poging tot staatsgreep afgelopen zomer. Het zijn de eerste twee vonnissen tegen coupplegers.
4 jan 18:14
Een Turkse presentatrice haalde uit naar Marokkanen die haar op haar internetpagina niet met rust laten.
1 jan 14:52
President Erdogan heeft zondag gezegd dat Turkije tot de laatste snik zal vechten tegen elke vorm van terrorisme en instanties die dat steunen.
1 jan 1:15
Bij een aanslag op een nachtclub in de Turkse stad Istanbul zijn zondagochtend vroeg veel gewonden gevallen. Het is nog niet duidelijk hoeveel gewonden er zijn en wat er precies is voorgevallen.
29 dec 13:45
De NAVO-bondgenoten laten Turkije in zijn strijd tegen Daesh in het noorden van Syrië in de steek, heeft de Turkse president Erdogan gezegd.
28 dec 12:58
Turkije en Rusland zijn het eens geworden over de voorwaarden voor een bestand, dat snel moet ingaan in vrijwel heel Syrië.
27 dec 19:07
Twee Nederlanders zijn in Turkije opgepakt die het land vanuit Syrië probeerden binnen te komen. Beide mannen zitten vast. Het ministerie van Buitenlandse Zaken heeft een bericht van de NOS hierover bevestigd.
<< < 43 44 45 46 47 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi