Laatste nieuws over turkije
901 t/m 920 (van 1564 artikelen)
29 mrt 17:30
De Turkse strafzaak tegen columniste Ebru Umar wegens belediging van de Profeet Mohammed (sallallahu alaihi wa sallam) is woensdag opnieuw uitgesteld.
28 mrt 15:09
Emile Ratelband gaat komende week naar Turkije.
19 mrt 11:02
Het is mogelijk dat Turkse ministers opnieuw naar Duitsland gaan voor bijeenkomsten over het Turkse referendum in april.
17 mrt 14:25
De Turkse minister van Binnenlandse Zaken heeft vrijdag gedreigd met het sturen van vluchtelingen richting de EU.
17 mrt 10:34
Om de Turkish Airlines vluchten tussen Turkije en Marokko te promoten bracht de luchtvaartmaatschappij een prachtige video uit waarin de geschiedenis van de Marokkaanse Mohammed Mrabet wordt verteld.
13 mrt 16:00
Er is veel aandacht in de Turkse media voor het optreden van Nederland.
12 mrt 14:45
President Recep Tayyip Erdogan heeft zondag opnieuw uitgehaald naar Nederland.
11 mrt 22:37
De Turkse overheid heeft zaterdag onmiddellijk diplomatieke maatregelen tegen Nederland genomen.
11 mrt 20:49
In de omgeving van het Turkse consulaat aan Westblaak in Rotterdam is zaterdag aan het begin van de avond een noodbevel afgekondigd. Dat heeft een woordvoerder van de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb gezegd.
11 mrt 14:34
De autoriteiten in Rotterdam hebben drie locaties aangewezen waar zaterdag gedemonstreerd mag worden. Het besluit komt na de openbare oproep van Turkije aan Turkse Nederlanders om massaal deel te nemen aan een manifestatie bij de ambtswoning van de Turkse consul aan de Straatweg.
11 mrt 12:15
Nederland heeft de landingsrechten voor het toestel van de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Çavusoglu ingetrokken.
9 mrt 20:50
Er is geen steun voor een verzoek van PVV-voorman Geert Wilders om de Tweede Kamer direct terug te roepen van verkiezingsreces voor een debat over het voornemen van Turkse ministers ons land te bezoeken. Wilders legde het verzoek donderdag neer bij de andere fractievoorzitters.
6 mrt 16:04
Een verbod op campagne-activiteiten van Turkse politici in de Europese Unie komt er hoogstwaarschijnlijk niet.
5 mrt 15:03
De Nederlandse kritiek op een geplande campagne van Turkse ministers in Nederland is desnoods een diplomatieke rel waard.
3 mrt 22:30
De Nederlandse regering vindt het onwenselijk dat de Turkse autoriteiten een campagnemanifestatie in ons land organiseren.
18 feb 13:40
Frontex, het Europese agentschap voor het beheer van de buitengrenzen, heeft sinds april vorig jaar 894 vluchtelingen en migranten naar Turkije teruggestuurd. Het gaat om mensen die op eilanden in de Egeïsche Zee verbleven.
15 feb 18:50
In Turkije leven inmiddels meer dan 3,5 miljoen vluchtelingen.
15 feb 17:20
Justitie in Duitsland heeft woensdag bij vier Turkse imams in de deelstaten Noordrijn-Westfalen en Rijnland-Palts huiszoeking laten doen. De geestelijken worden verdacht van spionage voor Turkije.
13 feb 14:19
De foto van de moord op de Russische ambassadeur in Turkije, Andrey Karlov, is maandag uitgeroepen tot de beste foto van het jaar.
12 feb 15:04
Het doel van de Turkse militaire inval in Syrië is niet alleen het heroveren van de strategisch belangrijke stad al-Bab, maar ook het verdrijven van Daesh uit het grensgebied.
<< < 44 45 46 47 48 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi