Laatste nieuws over turkije
941 t/m 960 (van 1534 artikelen)
14 sep 12:14
Premier Mark Rutte staat volledig achter zijn "pleur op" over een Turkse Nederlander die een journalist belaagt en "oprotten" in de camera schreeuwt.
13 sep 11:59
Turkse imams (islamitische geestelijken) zouden eerst moeten inburgeren voordat zij met hun werk in Nederland beginnen. Het bevordert de integratie.
6 sep 12:54
Een Nederlandse terreurverdachte kon dit jaar in Düsseldorf gewoon het vliegtuig naar Turkije nemen, doordat een bericht daarover de Nederlandse officier van justitie te laat bereikte om een aanhoudingsbevel uit te vaardigen.
4 sep 16:27
Een boot met toeristen is voor de kust van de Turkse provincie Antalya gezonken.
2 sep 11:30
De Nederlandse overheid moet Nederturken die aan de Turkse autoriteiten doorgeven wie zich beledigend uitlaten over president Erdogan, aanspreken op hun moraal, hun fatsoen en loyaliteit en hun Nederlandse paspoort.
1 sep 14:45
De foto's van het verdronken driejarige vluchtelingetje Aylan op een Turks strand veroorzaakte vorig jaar afschuw alom.
31 aug 11:35
De 'Gülen-lijst' die is gepubliceerd door het Turkse persbureau Anadolu Ajansi is duidelijk een geval van propaganda. Dat zegt Hakan Büyük van het Turks-Nederlandse medium Zaman Vandaag.
30 aug 20:30
Vorige week reisde een Turkse delegatie af naar Marokko om de Marokkaanse autoriteiten te waarschuwen voor het gevaar van de beweging van Fethullah Gülen.
30 aug 15:49
Het Turkse staatspersbureau Anadolu Ajansi (AA) heeft een lijst gepubliceerd met Nederlandse organisaties die aan de Gülen-beweging gelieerd zouden zijn.
29 aug 14:25
Bij de vermeende Gülen-basisschool de Witte Tulp in Amsterdam Osdorp zijn zeker tachtig van de vierhonderd leerlingen van school gehaald.
29 aug 14:22
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken heeft maandag in Ankara kritische kanttekeningen geplaatst bij de manier waarop in Turkije is gereageerd op de mislukte coup in juli.
29 aug 12:49
Turkije zal meedogenloos zijn in zijn strijd tegen gewapende groeperingen zoals Daesh of de Koerdische PKK. Dat heeft president Recep Tayyip Erdogan zondag gezegd.
29 aug 11:55
Minister Bert Koenders van Buitenlandse Zaken heeft maandag in Ankara kritische kanttekeningen geplaatst bij de manier waarop in Turkije is gereageerd na de mislukte coup in juli.
28 aug 14:54
Het is begrijpelijk, maar naïef van premier Mark Rutte om de Turkse president Recep Tayyip Erdogan te vragen te helpen dat Turkse spanningen niet naar ons land komen.
26 aug 17:00
Marokko en Turkije hebben gisteren in Rabat gesproken over een diepgaandere samenwerking op parlementair gebied.
24 aug 12:05
Tanks van het Turkse leger zijn woensdagochtend de grens met Syrië overgestoken tijdens het offensief tegen de Syrische grensstad en Daesh-bolwerk Jarablus.
22 aug 12:17
Middelbare scholieren krijgen vanaf maandag via een speciale editie van 'Nieuwsuur in de klas' op NTR Schooltv informatie over de situatie in Turkije.
21 aug 15:28
De pleger van de zelfmoordaanslag op een trouwfeest in het Turkse Gaziantep was een kind niet ouder dan 12 tot 14 jaar.
21 aug 15:25
Door de bomaanslag op een trouwfeest in de Zuid-Turkse stad Gaziantep zijn zeker vijftig doden gevallen.
20 aug 16:50
Honderden Denen van Turkse afkomst hebben hun kinderen van scholen gehaald die banden zouden hebben met de soefi-geestelijke Fethullah Gülen.
<< < 46 47 48 49 50 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi