Laatste nieuws over turkije
81 t/m 100 (van 1348 artikelen)
31 mrt 6:27
De rechtbank in Rotterdam doet woensdag uitspraak in de strafzaak tegen de 25-jarige Fatima H. uit Tilburg.
29 mrt 15:32
De voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaan volgende week samen op bezoek bij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
27 mrt 19:02
Honderden vrouwen zijn zaterdag in Istanbul de straat opgegaan om te protesteren tegen het terugtrekken van Turkije uit een verdrag voor vrouwenrechten.
27 mrt 1:54
De bedreigde Amsterdamse auteur Lale Gül noemt het naïef dat ze ermee dacht weg te komen dat ze gefingeerde namen gebruikt in haar fel bekritiseerde boek.
25 mrt 16:54
De vijf Rotterdamse agenten die racistische appjes stuurden over de vermoorde Hümeyra Ergincanli (16) moeten worden ontslagen.
25 mrt 2:11
De vijf agenten in Rotterdam die vorige maand berispt waren wegens racisme in een appgroep met collega's in 2019, hebben ook discriminerende opmerkingen gemaakt na de moord op Hümeyra
22 mrt 8:42
De aandelenbeurs in Istanbul ging maandag hard onderuit. De forse koersval van de Turkse lira joeg beleggers schrik aan.
21 mrt 12:21
De Europese Unie roept Turkije op het vrouwenrechtenverdrag dat president Erdogan heeft opgezegd in stand te houden.
21 mrt 0:01
De Turkse president Erdogan krijgt scherpe kritiek uit binnen- en buitenland omdat hij zijn land heeft teruggetrokken uit een internationaal verdrag dat vrouwenrechten waarborgt.
18 mrt 15:39
De Europese Unie houdt verdere sancties tegen kopstukken van het Turkse staatsoliebedrijf voorlopig op zak.
8 mrt 14:44
Paus Franciscus heeft Irak weer verlaten. Hij stapte in hoofdstad Bagdad op het vliegtuig en arriveerde enkele uren later in Rome.
7 mrt 19:15
Paus Franciscus heeft zondag op de derde dag van zijn reis naar Irak een ontmoeting gehad met de vader van het omgekomen vluchtelingenjongetje Alan Kurdi.
4 mrt 22:05
Een crash van een legerhelikopter in het zuidoosten van Turkije heeft het leven van zeker elf militairen geëist.
3 mrt 4:28
De inhoudelijke behandeling van de rechtszaak tegen 'Balie-jihadist' Aziz A. en zijn broer Fatah begint woensdag.
2 mrt 14:34
De Turkse president Erdogan heeft een actieplan gelanceerd waarmee hij zegt de rechtsgang eerlijker te willen maken en de mensenrechten beter te willen beschermen.
24 feb 15:45
De twee landen lijken vastbesloten de banden te consolideren en het recente handelsgeschil achter zich te laten.
23 feb 5:01
Buitenlandse vertegenwoordigers, zoals ambassadeurs, ministers of burgemeesters, mogen in Nederland niet zomaar meer campagne voeren voor verkiezingen in hun thuisland.
22 feb 12:44
De EU geeft Turkije tot 31 mei de tijd om al zijn problemen met automatische uitwisseling van belastinggegevens met de EU-lidstaten op te lossen.
17 feb 18:54
Een Britse man van Syrische komaf heeft zondag in het Turkse Istanbul zijn Marokkaanse vriendin met messteken om het leven gebracht.
17 feb 11:32
Justitieminister Ferd Grapperhaus hoopt dat de analyse door terrorismebestrijder NCTV van de Turkse gemeenschap in Nederland "nog voor de zomer 2021" is afgerond.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi