Laatste nieuws over turkije
121 t/m 140 (van 1531 artikelen)
21 dec 8:20
De Turkse lira wint dinsdag verder aan waarde nadat de munt door aangekondigde ingrepen van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan op maandag al 25 procent aan waarde won.
21 dec 0:03
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft nieuwe maatregelen aangekondigd om de koers van de sterk in waarde gedaalde Turkse lira te stutten.
20 dec 14:22
De Turkse munt heeft weer een nieuw dieptepunt bereikt. Dat gebeurde nadat de Turkse president Recep Tayyip Erdogan beloofde de rentes te zullen blijven verlagen.
17 dec 11:37
De Turkse lira is vrijdag opnieuw sterk gedaald ten opzichte van de dollar en de euro.
16 dec 16:21
De Turkse centrale bank heeft het belangrijkste rentetarief in het land opnieuw verlaagd.
16 dec 14:26
De politie heeft in een loods in Voorschoten vorige week 2000 kilo cocaïne gevonden met een straatwaarde van 150 miljoen euro.
14 dec 17:22
Door de goedkope lira hebben buitenlanders zich op de Turkse huizenmarkt gestort.
13 dec 19:46
De Marokkaanse autoriteiten hebben toestemming gegeven voor repatriëringsvluchten vanuit Portugal, Turkije en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE).
11 dec 9:42
Kredietbeoordelaar S&P Global is pessimistisch over de toekomstige ontwikkeling van de Turkse economie en staatsfinanciën de komende tijd.
9 dec 14:22
Tunesië registreerde het eerste bevestigde geval van de Omicron-variant van het coronavirus bij een Congolese man die uit Istanbul arriveerde.
8 dec 14:05
Frankrijk blijkt dan toch geen verdachte te hebben gearresteerd van de spraakmakende moord op de Saoedische journalist en regimecriticus Jamal Khashoggi.
8 dec 11:27
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan erkent de uitspraak van het Europese Hof voor de Rechten van de Mens over zakenman Osman Kavala en politicus Selahattin Demirtas niet.
8 dec 6:12
In Frankrijk is een van de verdachten van de spraakmakende moord op de Saoedische journalist en regimecriticus Jamal Khashoggi opgepakt.
4 dec 22:15
De Turkse politie heeft een bom gevonden onder de wagen van een agent die aanwezig zou zijn bij een evenement in het oosten van het land waar president Recep Tayyip Erdogan een toespraak hield
3 dec 13:43
Een grote groep demonstranten heeft vrijdag het gebouw van de Organisatie voor het Verbod op Chemische Wapens (OPCW) in Den Haag bestormd.
3 dec 11:52
Turken waren voor hun dagelijkse inkopen vorige maand nog duurder uit dan economen hadden voorspeld.
2 dec 18:48
De Koninklijke Strijdkrachten (FAR) zijn tevreden met de Bayraktar TB2 drones en hebben zes nieuwe exemplaren besteld, meldt Africa Intelligence donderdag.
1 dec 8:20
Een televisie-interview van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft opnieuw gezorgd voor een forse daling van de Turkse lira.
1 dec 3:11
Een storm die maandag en dinsdag door de Turkse regio Marmara raasde heeft vijf mensen het leven gekost.
28 nov 13:31
De Turkse president Recep Tayyip Erdogan laat mogelijke valutamanipulatie onderzoeken.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi