Laatste nieuws over tweede kamer
1 t/m 20 (van 717 artikelen)
18 mei 17:50
Een commissie die onderzoek doet naar de problemen bij de Landelijke Eenheid, een belangrijke politieafdeling in Driebergen, moet actief en zonder belemmeringen de gewenste verbeteringen in de werksituatie kunnen bijhouden.
18 mei 12:36
De oppositie in de Tweede Kamer wil opheldering van premier Mark Rutte over de manier waarop hij zijn berichtenverkeer bewaart.
17 mei 17:15
De Tweede Kamer vindt dat het kabinet meer tempo moet maken met het lachgasverbod.
17 mei 14:22
Het kabinet grijpt de aanloop naar het WK Voetbal in Qatar aan om in gesprek te blijven met de autoriteiten over de verbetering van de mensenrechtensituatie en de rechten van arbeidsmigranten.
16 mei 11:17
De positie van een verdachte in een strafzaak moet verbeterd worden door onder meer te zorgen voor adequate, gefinancierde rechtsbijstand en door diegene de informatie te geven die nodig is voor effectieve verdediging.
13 mei 15:50
Het kabinet zet de dialoog met Qatar over mensenrechten voorlopig voort en zal pas op een later tijdstip een besluit nemen of er een delegatie naar het WK voetbal gaat in november.
12 mei 16:28
Premier Mark Rutte heeft in het debat over de uithuisplaatsing in de toeslagenaffaire benadrukt dat dit soort besluiten "in algemene zin niet lichtzinnig worden genomen".
12 mei 15:35
Een deel van de Tweede Kamer vindt het onvoorstelbaar dat ook onder kabinet Rutte IV kinderen van hun door de toeslagenaffaire gedupeerde ouders gedwongen zijn gescheiden.
12 mei 14:22
Gedupeerde ouders van de affaire met de kinderopvangtoeslag zijn donderdag weggelopen bij een debat over kinderen die uit huis zijn geplaatst bij gedupeerde ouders.
12 mei 11:38
Het Nederlandse coronabeleid op de lange termijn moet beter, vinden wetenschappers.
12 mei 6:14
Dat het kabinet de situatie wil 'verbeteren' van gezinnen waar in de toeslagenaffaire een kind uit huis is geplaatst, is niet genoeg.
12 mei 4:01
Het kabinet zal zich donderdag moeten verantwoorden tegenover een uiterst kritische Kamer over de kinderen die uit huis zijn geplaatst van ouders die slachtoffer zijn van het toeslagenschandaal.
10 mei 18:05
Verdachten die worden veroordeeld voor doodslag riskeren straks een maximale celstraf van 25 jaar.
4 mei 11:38
Een meerderheid van de Nederlanders, namelijk 60 procent, vindt dat Oekraïense vluchtelingen geen voorrang moeten krijgen op een sociale huurwoning.
3 mei 11:29
De fractievoorzitters van Denk en PVV zijn laaiend over een reeks geheime rapportages van de Nationaal Coördinator Terrorismebestrijding en Veiligheid (NCTV).
29 apr 14:37
Het kabinet wil het coronatoegangsbewijs (ctb) toch uit de Tijdelijke wet maatregelen Covid-19 halen.
21 apr 17:39
De Belastingdienst heeft op meer manieren dan tot nu toe bekend was gebruik gemaakt van een omstreden model waarmee risico's op fraude of oneigenlijk gebruik van toeslagen werden ingeschat.
21 apr 4:39
De Tweede Kamer debatteert donderdag over de opvang van Oekraïense vluchtelingen, maar verschillende partijen willen het ook hebben over het systeem voor reguliere asielzoekers. Die opvang loopt al langere tijd vast.
15 apr 10:33
Het kabinet wil vóór de zomer met een wetsvoorstel komen om opvangplekken voor asielzoekers af te dwingen.
14 apr 16:49
Het is "onvermijdelijk" dat de lasten omhooggaan, zegt premier Mark Rutte. Zijn kabinet heeft te maken met flinke financiële tegenvallers.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi