Laatste nieuws over tweede kamer
241 t/m 260 (van 640 artikelen)
15 dec 20:29
Zorgminister Hugo de Jonge kan nog niet zeggen wat de goedkeuring van de eerste vaccins door het Europees Geneesmiddelenbureau (EMA) gaat betekenen voor de vaccinatiecampagne in Nederland.
15 dec 18:49
Daarom is het volgende meetmoment pas over vier weken, zegt minister-president Mark Rutte tijdens een coronadebat in de Tweede Kamer.
15 dec 17:30
Partijen in de Tweede Kamer hameren erop dat het kabinet met een plan moet komen voor na 19 januari.
15 dec 11:59
Defensie trekt ruim 4 miljoen euro uit voor herstelwerkzaamheden in Hawija, de Iraakse stad die in juni 2015 zware schade opliep door een aanval van Nederlandse gevechtsvliegtuigen
14 dec 15:13
Het ziet er naar uit dat naast de supermarkten ook tal van andere winkels open mogen blijven die levensmiddelen verkopen.
13 dec 21:39
Begin volgend jaar gaat een Nationaal Coördinator Antisemitismebestrijding (NCAB) aan de slag om de aanpak van discriminatie, bedreiging en intimidatie van de Joodse gemeenschap te versterken.
11 dec 18:28
Het kabinet geeft drie VN-organisaties dit jaar nog extra geld. Door de coronacrisis hebben meer mensen behoefte aan noodhulp.
10 dec 21:36
Hugo de Jonge is niet langer lijsttrekker van het CDA. Het lukt hem niet om het leiderschap van de partij te combineren met zijn werk als minister van Volksgezondheid, laat hij in een verklaring weten.
9 dec 9:21
Er komt een nationaal coördinator voor de bestrijding van racisme en discriminatie.
8 dec 18:47
Hoewel minister Sigrid Kaag (Buitenlandse Handel) er niet voor voelt, wil de Tweede Kamer toch dat het kabinet Nederlandse kleding- en textielbedrijven in het Chinese Xinjiang gaat aanmoedigen om de regio te verlaten.
4 dec 12:37
Minister Ferd Grapperhaus neemt de dreiging rond de advocaten van kroongetuige Nabil B. in het liquidatieproces Marengo zeer serieus.
3 dec 14:25
De Tweede Kamer heeft nog weinig grip op de aard en omvang van discriminatie in Nederland.
3 dec 3:08
Ruim de helft van de Nederlanders durft een ander niet te helpen bij een ongeval uit angst het verkeerde te doen.
2 dec 14:07
Het kabinet moet Nederlandse textiel- en kledingbedrijven aansporen om weg te gaan uit de Chinese regio Xinjiang waar de Oeigoeren worden onderdrukt.
1 dec 15:44
Premier Mark Rutte wil niet dat er toch nog een feitenonderzoek komt naar de Nederlandse steun aan gewapende rebellen in Syrië.
26 nov 17:53
Het kabinet onderzoekt toch nog een keer of er geen aanwijzingen waren dat Nederland op de hoogte was van ernstige misdaden die Australische special forces in Afghanistan hebben gepleegd.
26 nov 17:46
Niets staat de invoering van de mondkapjesplicht op 1 december nog in de weg.
24 nov 15:28
Theo Hiddema van Forum voor Democratie verlaat per direct de Tweede Kamer. Dat maakte voorzitter Khadija Arib van de Kamer dinsdagmiddag bekend.
24 nov 13:32
De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) en de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) valt niets te verwijten in de zaak van de Bahreinse asielzoeker Ali Mohammed al-Showaikh
24 nov 9:33
Het mbo en het hoger onderwijs worden hard getroffen door de coronamaatregelen. Studenten hebben het zwaar en de werkdruk voor medewerkers is hoog.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi