Laatste nieuws over tweede kamer
21 t/m 40 (van 594 artikelen)
8 jul 12:05
D66'er Salima Belhaj leidt de commissie die de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire en de dienstverlening door de overheid gaat voorbereiden.
5 jul 18:42
De afgelopen jaren zijn "ongeveer vijftien" Nederlandse Daesh-vrouwen ontsnapt uit Koerdische opvangkampen in het noordoosten van Syrië.
1 jul 19:18
Partijen in de Tweede Kamer reageren wisselend op de aanbevelingen van het adviescollege dialooggroep slavernijverleden.
1 jul 13:27
De start van het wietexperiment in tien Nederlandse steden is voor onbepaalde tijd uitgesteld.
1 jul 13:14
GroenLinks heeft zich teruggetrokken uit een debat over het terughalen van Daesh-leden uit Syrië.
30 jun 4:12
Het vertrouwen van Nederlanders in de politiek is sterk gedaald. In oktober vorig jaar gaf twee derde van de mensen de regering een voldoende.
29 jun 16:35
e Tweede Kamer wil dat er veel meer gebeurt om pedofielen op te sporen en aan te pakken die via het internet uit zijn op seks met minderjarigen.
24 jun 20:57
De 1,5 meter afstand blijft zeker tot half augustus overeind, juist om mensen te beschermen die zich nog niet konden laten vaccineren.
24 jun 7:37
De Tweede Kamer debatteert donderdag over de verregaande versoepelingen van de coronamaatregelen die zaterdag ingaan.
23 jun 22:43
In de parlementaire enquête naar de toeslagenaffaire worden fraudebestrijding en handhaving bij uitvoerders van de overheid onderzocht.
19 jun 8:32
Vanwege de verplichte toegangstesten om evenementen te bezoeken, zal in de zomer bij testlocaties waarschijnlijk veel drukte ontstaan, met name in het weekend.
19 jun 4:31
Het demissionaire kabinet houdt er serieus rekening mee dat het coronavirus in het najaar weer opvlamt.
13 jun 21:41
Kamerleden Renske Leijten (SP) en Henk Nijboer (PvdA) willen alle informatie over het verdwijnen van een explosief memo in de toeslagenaffaire "onmiddellijk" op tafel hebben.
12 jun 15:59
CDA'er Pieter Omtzigt heeft zijn partijlidmaatschap opgezegd, schrijft hij in een verklaring op Twitter.
11 jun 19:59
Reizigers die in quarantaine moeten nadat ze zijn teruggekomen uit landen "waar zorgelijke virusvarianten veel voorkomen", worden mogelijk extra gecontroleerd.
11 jun 12:48
De advocaat van de Tweede Kamer moet een onderzoek doen naar de nieuwste onthullingen over de affaire met de kinderopvangtoeslag.
8 jun 15:57
Het terughalen afgelopen weekeinde van een vrouwelijke 'uitreiziger' die zich in Syrië bij terreurbeweging Daesh aansloot, kon veilig en verantwoord plaatsvinden.
7 jun 19:39
Het is in de praktijk goed te regelen om straks celmateriaal af te nemen van verdachten van een ernstig misdrijf, nog voordat zij zijn veroordeeld.
5 jun 16:11
Het Koerdische bestuur in het noordoosten van Syrië zegt Nederlanders uit "Daesh-gezinnen" te hebben overgedragen aan een Nederlandse delegatie.
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi