Laatste nieuws over tweede kamer
381 t/m 400 (van 744 artikelen)
10 nov 19:38
Het hoger beroep door onderwijsminister Arie Slob tegen de uitspraak van de rechter in de zaak van het islamitische Cornelius Haga Lyceum wordt uitgesteld.
10 nov 17:20
De kans dat er in de toekomst een avondklok wordt ingesteld om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, lijkt klein.
10 nov 13:30
Minister Arie Slob (Basis en Voortgezet Onderwijs) vindt niet dat scholen een verklaring moeten vragen van ouders waarin zij afstand nemen van homoseksualiteit.
9 nov 15:43
Het Openbaar Ministerie (OM) in Den Haag is op zoek naar de man die via een video PVV-leider Geert Wilders bedreigde door met een pistool op een foto van Wilders' gezicht te schieten.
9 nov 14:59
De beelden van een man die in een video op een foto van het gezicht van PVV-leider Geert Wilders schiet, laten zien "hoe heftig de bedreigingen zijn" aan het adres van de politicus.
9 nov 12:46
Er komen vrijwel zeker geen extra maatregelen zoals een avondklok voor enkele regio's waar de besmettingscijfers nog steeds hoog zijn zoals in de regio's Rotterdam en Dordrecht.
9 nov 7:28
De Tweede Kamer debatteert maandag over hoe lessen over burgerschap gegeven moeten worden.
6 nov 12:03
Het schuurt dat uitkeringsorganisatie UWV mensen moet dwingen te blijven solliciteren als zij na het ontvangen van een ww-uitkering weer een betaalde baan krijgen.
5 nov 11:35
In de Tweede Kamer wordt eensgezind met afschuw gereageerd op het nieuws dat een Rotterdamse leraar is ondergedoken vanwege een cartoon die hij in de klas had hangen.
4 nov 20:49
Ook premier Mark Rutte zelf is niet blij met het vooruitzicht dat in bepaalde regio's misschien een avondklok zal gelden.
4 nov 19:49
Leraren die bedreigd worden, bijvoorbeeld na het tonen van een spotprent, krijgen van onderwijsministers Ingrid van Engelshoven (Hoger Onderwijs) en Arie Slob (Basis- en Voortgezet Onderwijs) het dringende advies aangifte te doen.
4 nov 17:13
Het kabinet is bereid om 400 miljoen euro in kwetsbare woonwijken te investeren.
4 nov 14:39
Agenten en alle andere politiemedewerkers krijgen een bonus van 300 euro netto als blijk van waardering van de "solidariteit en betrokkenheid" die zij de afgelopen tijd hebben laten zien.
3 nov 18:33
Er ligt al een "prototype" van een regeling om restaurants toch weer open te gooien. Dat zegt minister Eric Wiebes (Economische Zaken).
29 okt 12:50
Ook in de Tweede Kamer is met afschuw gereageerd op de mesaanval in Nice.
19:02
Om de daling van het aantal coronabesmettingen te versnellen zouden hele hevige maatregelen moeten worden genomen, heviger dan tijdens de lockdown in maart.
27 okt 15:29
De aangifte van de Turkse president Recep Tayyip Erdogan tegen PVV-leider Geert Wilders is "totaal ongepast", aldus minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.
27 okt 14:37
De Eerste Kamer heeft zoals verwacht de tijdelijke coronawet aangenomen.
26 okt 14:07
Door allerlei onvoorziene knelpunten duurt het langer dan verwacht om een helmplicht in te voeren voor het rijden op een snorfiets.
25 okt 20:43
Het kabinet wil de besmettingscijfers van de komende paar dagen nog afwachten voor het een definitief besluit neemt over mogelijk nieuwe maatregelen tegen het coronavirus.
<< < 18 19 20 21 22 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi