Laatste nieuws over tweede kamer
81 t/m 100 (van 635 artikelen)
5 jun 12:38
In de Tweede Kamer wordt bezorgd gereageerd op berichten dat een Nederlandse delegatie in Koerdisch gebied in Syrië is, om daar een of meerdere aanhangers van Daesh op te halen.
3 jun 16:21
Het kabinet verwacht nog deze maand met een plan van aanpak te komen voor de overgang naar de periode na de corona-epidemie.
2 jun 14:39
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) ziet de versoepelingen van de coronamaatregelen die zaterdag ingaan "met zeer veel vertrouwen tegemoet", zegt topinfectioloog Jaap van Dissel.
17:13
Het kabinet wil dat snorfietsers en hun passagiers vanaf 1 juli 2022 verplicht een helm moeten dragen.
26 mei 2:52
De Eerste Kamer heeft ingestemd met de wet die toegangstesten mogelijk maakt. Ook de quarantaineplicht voor reizigers uit landen met een zeer hoog coronarisico haalde het in de senaat.
19 mei 22:10
De Tweede Kamer wil dat Nederlandse vakantiegangers die deze zomer naar het buitenland willen gaan en nog niet ingeënt zijn een gratis PCR-coronatest kunnen krijgen.
16 mei 20:11
De Tweede Kamer moet de tweet die demissionair minister-president Mark Rutte vrijdag stuurde corrigeren.
11 mei 16:12
De Tweede Kamer wil niet dat mensen een eigen bijdrage moeten betalen voor een coronatest als deze is bedoeld om toegang te verkrijgen tot bepaalde evenementen of activiteiten.
5 mei 12:11
Belangenorganisatie Privacy First heeft grote bezwaren tegen het invoeren van een vaccinatiebewijs.
4 mei 22:41
Het kabinet wil begin juni een besluit nemen over de invoering van een vaccinatiebewijs.
4 mei 3:15
De meeste mensen die tien dagen in thuisquarantaine moesten na een buitenlandreis, gaan toch naar buiten.
3 mei 23:01
Om meerdere versoepelingen door te voeren moet eerst het aantal mensen met corona dat in een "lopend 7-daagsgemiddelde" in een ziekenhuis en intensive care wordt opgenomen, met 20 procent zijn afgenomen.
30 apr 4:12
De strafzaak tegen voormalig Tweede Kamerlid Hero Brinkman wordt vrijdag in Amsterdam voortgezet.
27 apr 2:01
Het kabinet deed er alles aan om tijd te rekken, nadat het al wist dat er fouten waren gemaakt rondom de toeslagenaffaire.
27 apr 1:09
PVV-leider Geert Wilders heeft een aanklacht ingediend tegen diverse kabinetsleden naar aanleiding van de notulen van de ministerraad die maandagavond zijn geopenbaard.
23 apr 22:39
De Amerikaanse president Biden heeft zijn Turkse ambtgenoot Erdogan gebeld, een dag voordat Biden naar verwachting de massamoord op de Armeniërs tijdens de Eerste Wereldoorlog als genocide erkent.
23 apr 19:15
Discriminatie op de woningmarkt is "significant", meldt demissionair minister Kajsa Ollongren (Wonen) aan de Tweede Kamer.
22 apr 17:00
President Joe Biden gaat als eerste Amerikaanse leider de moord op 1,5 miljoen Armeniërs ruim een eeuw geleden erkennen als genocide.
22 apr 16:02
Het aantal nieuwe coronagevallen is afgelopen etmaal fors gestegen. Tussen woensdagochtend en donderdagochtend zijn bij het RIVM 9648 nieuwe coronagevallen geregistreerd, het hoogste aantal sinds 7 januari.
22 apr 15:47
De Nederlandse militairen in Afghanistan zullen "ruim" voor 11 september teruggetrokken zijn. Dat verwacht demissionair minister Ank Bijleveld van Defensie.
<< < 3 4 5 6 7 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi