Laatste nieuws over tweede kamer
121 t/m 140 (van 720 artikelen)
7 okt 17:43
Om te voorkomen dat de energierekening van veel huishoudens vanaf 1 januari gigantisch omhoogschiet, wil het kabinet "doen wat nodig is".
7 okt 9:32
Ook Nederland wil het dat het aantal visa voor landen als Marokko wordt verlaagd als niet wordt meegewerkt bij het terugnemen van onderdanen.
4 okt 9:56
Om toe te zien op het verbod op lachgas, wordt 14 miljoen euro extra gestoken in handhaving door de politie.
30 sep 18:14
Staatssecretaris Alexandra van Huffelen (Toeslagen) kan alleen maar hopen dat de nieuwe aanpak waar zij aan werkt, leidt tot een versnelling van de afhandeling van het toeslagenschandaal.
29 sep 13:28
Het demissionaire kabinet heeft vorige maand de Koerdische autoriteiten in het noorden van Syrië gevraagd of zij bereid zijn om de repatriëring van vijf Daesh-vrouwen mogelijk te maken.
22 sep 12:00
In een debat dat officieel gaat over de begrotingsplannen van het kabinet, trekt PVV-leider Geert Wilders fel van leer tegen de komst van vluchtelingen uit Afghanistan.
21 sep 11:51
Over de mogelijke fraude met vaccinatiebewijzen door GGD-medewerkers is nog veel onduidelijk.
17 sep 19:05
Een terrasje bezoeken kan straks zonder coronapas.
17 sep 15:13
Ank Bijleveld treedt terug als demissionair minister van Defensie, melden bronnen in Den Haag.
17 sep 2:14
Als het aan de Tweede Kamer ligt, hoeven mensen geen coronatoegangsbewijs te laten zien als ze op het terras zitten.
16 sep 20:56
Sigrid Kaag treedt terug als demissionair minister van Buitenlandse Zaken. Ze deed dat nadat de Tweede Kamer een motie van afkeuring had aangenomen vanwege de chaotisch verlopen evacuatie uit Afghanistan.
16 sep 14:05
Een minderheid van de Nederlanders wil de bewegingsvrijheid van ongevaccineerde mensen beperken op bijvoorbeeld school, werk of in de horeca.
14 sep 20:30
Mensen die geen vaccinatie- of herstelbewijs hebben, kunnen ook de komende tijd nog gratis een coronatest ophalen.
14 sep 5:00
Het demissionaire kabinet kondigt dinsdag nieuwe versoepelingen van de coronamaatregelen aan. Zoals in het verleden zijn de meeste maatregelen al uitgelekt.
11 sep 15:03
De leden van het CDA willen dat hun partij in de Tweede Kamer zich inspant om Nederlandse Daesh-vrouwen en hun kinderen op te halen in Syrië.
8 sep 12:36
Vanochtend om 8 uur gingen in het gehele land de stembureaus open.
5 sep 17:36
NPO-journalist Joost Vullings zegt dat Forum voor Democratie-leider Thierry Baudet hem afgelopen week heeft uitgemaakt voor 'homo'.
10:17
Alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv's) komen niet meer in aanmerking voor gezinshereniging als zij in Nederland worden opgevangen door een (ver) familielid.
18 aug 22:33
Een nipte meerderheid in de Tweede Kamer steunt het plan van het demissionaire kabinet om in de toekomst een eigen bijdrage te gaan vragen voor coronatoegangstesten
11 aug 20:46
Het kabinet is afgezien van Afghaanse tolken niet van plan Afghanen die Nederlandse troepen hebben geholpen ruimhartig naar Nederland te laten komen.
<< < 5 6 7 8 9 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi