Laatste nieuws over uber
1 t/m 20 (van 76 artikelen)
7 feb 14:34
Maaltijdbezorgdiensten Thuisbezorgd. nl, Deliveroo en Uber Eats schrappen zondag de meeste bezorgdiensten vanwege het winterweer. Thuisbezorgd.
2 feb 22:03
De kans is klein dat het Outbreak Management Team (OMT) eind deze week het kabinet adviseert om de avondklok op 10 februari in te trekken.
20 jan 12:28
Verkoopplatform Marktplaats weert advertenties voor tweedehands jassen en andere toebehoren van maaltijd- of pakketbezorgers.
12 jan 19:54
Het invoeren van een avondklok is een heftige maatregel die de vrijheid van inwoners ernstig inperkt.
12 jan 16:28
Burgemeesters in Nederland zijn zeker geen voorstander van het invoeren van een avondklok. Ze vinden de maatregel buitenproportioneel en vragen zich af of een avondklok het gewenste effect oplevert.
1 jan 18:06
Bijna heel Nederland heeft zich deze jaarwisseling goed aan alle aangescherpte regels gehouden, zegt minister Ferd Grapperhaus (Justitie) vrijdag.
15 dec 14:56
FNV heeft Uber gedagvaard omdat het bedrijf achter de gelijknamige taxi-app chauffeurs niet volgens de cao voor taxichauffeurs betaalt.
13 dec 16:20
Nu Duitsland heeft besloten dat vanaf woensdag een lockdown geldt in dat land, kan Nederland niet achterblijven en zijn aanvullende maatregelen nodig.
12 nov 13:42
Duizenden kwetsbare ouderen hebben zich sinds september laten vaccineren met het tuberculosevaccin BCG in de strijd tegen Covid-19.
7 nov 9:24
Uber heeft medewerkers in Amsterdam onder hoge druk laten tekenen voor ontslag in ruil voor financiële compensatie.
22 okt 16:06
Boa's mogen vanaf 1 januari bij wijze van proef een wapenstok gaan dragen.
20 okt 0:05
Mensen die de coronaregels overtreden, worden sneller beboet. Hiervoor waarschuwen minister Ferd Grapperhaus (Veiligheid) en de burgemeesters van de 25 veiligheidsregio's maandag na afloop van het Veiligheidsberaad.
8 okt 17:35
De 25 burgemeesters die samen het Veiligheidsberaad vormen, maken zich "uiteraard" zorgen over de oplopende cijfers van het aantal coronabesmettingen.
31 aug 15:18
Het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) doet een dringende oproep aan het Veiligheidsberaad om quarantaineplekken beschikbaar te stellen voor asielzoekers.
29 jul 20:59
Veiligheidsregio's mogen straks het dragen van mondkapjes verplichten om te kijken of zo'n maatregel invloed heeft op het gedrag van mensen.
29 jul 20:09
Het RIVM ziet ook op basis van de nieuwste wetenschappelijke gegevens geen bewijs om het dragen van niet-medische mondkapjes verplicht te stellen.
21 jul 16:56
Het snel toenemende aantal nieuwe besmettingen met het coronavirus is zorgwekkend.
13 jul 23:01
Als er al sprake is in ons land van een nieuwe 'lockdown' omdat het coronavirus weer oplaait dan zal het geen landelijke zijn.
26 jun 11:53
Taxibedrijf Uber verziekt de Amsterdamse taximarkt. Dat stelt vakbond FNV, die de Amsterdamse wethouder van Verkeer en Vervoer Sharon Dijksma oproept de taximarkt in de hoofdstad weer "eerlijk en gezond" te maken.
10 jun 9:12
De wijze waarop burgemeester van Amsterdam Femke ­Halsema is becommentarieerd door leden van de Tweede Kamer past niet in ons democratisch bestel.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi