Laatste nieuws over universiteit
1 t/m 20 (van 242 artikelen)
16 okt 18:11
Kroonprins Moulay Hassan gaat studeren aan de Mohammed VI Polytechnische Universiteit (UM6P) in Benguerir.
14 okt 16:22
Minstens twee Nederlandse universiteiten voeren donderdag al een mondkapjesplicht in voor de eigen binnenruimten.
7 okt 12:47
Les of college krijgen in een lege kerk, ongebruikt leslokaal of bioscoop- of theaterzaal, biedt wellicht uitkomst voor studenten in het mbo, hbo en op de universiteit.
13 sep 16:52
Circa vijftig mensen hebben zondag op de Dam in Amsterdam gedemonstreerd tegen de executie van worstelaar Navid Afkari door het Iraanse regime.
10 sep 10:03
Tegen islamdeskundige Tariq Ramadan is door de Franse justitie een geldboete geëist omdat hij de identiteit van de vrouw onthulde die hem van verkrachting heeft beschuldigd.
31 aug 15:29
Onderwijsminister Ingrid van Engelshoven vreest het coronavirus niet alleen om zijn gevaren voor de gezondheid, maar ook om "de kracht die het virus heeft om mensen te verdelen".
11:27
Het is wellicht mogelijk, maar nog allerminst zeker dat het gaat lukken om eind dit jaar het coronavaccin van de Universiteit van Oxford op de markt te brengen.
16 jul 7:33
In een Manifest voor het Vrije Woord keren zo’n negentig Nederlandse en Vlaamse academici, opiniemakers en politici zich tegen de 'afrekencultuur'.
23 jun 7:38
Nederlandse jongeren zitten lekker in hun vel. Ze voelen wel stress, maar dat komt vooral door school.
16 jun 15:36
Een goedkope ontstekingsremmer verbetert de overlevingskansen van ernstig zieke coronapatiënten.
16 jun 7:07
Door de coronacrisis hebben 54. 000 studenten meer dan vorig jaar een studieachterstand opgelopen.
15 jun 18:13
Nederland, Italië, Duitsland en Frankrijk betalen samen 750 miljoen euro voor 300 miljoen doses van een coronavaccin van medicijnenfabrikant AstraZeneca.
15 jun 6:51
Na de basisscholen en de middelbare scholen hervatten nu ook de mbo's, hbo's en universiteiten hun activiteiten, ook al is het nog maar beperkt.
11 jun 17:18
De Universiteit van Amsterdam (UvA) mag studenten die vanuit huis hun tentamens maken wel degelijk in de gaten houden met onlinesurveillancesoftware.
10:50
Brits medisch personeel begint donderdag met een proef die moet uitwijzen of twee middelen tegen malaria ook bruikbaar zijn in de strijd tegen het coronavirus.
30 apr 14:49
Zweedse onderzoekers zijn een behandeling tegen seksueel misbruik van kinderen op het spoor. Een medicament tegen prostaatkanker blijkt bij mannen pedoseksuele gevoelens te onderdrukken.
3 apr 10:10
Het aantal Nederlanders dat bang is besmet te raken met het coronavirus is in een paar weken tijd flink gestegen. Waar begin vorige maand 5 procent er nog voor vreesde, was dat eind maart 20 procent.
1 apr 9:01
In de Verenigde Staten is dinsdag het hoogste aantal doden door het coronavirus op een dag in dat land gevallen. De Johns Hopkins Universiteit meldt dat er dinsdag 865 mensen zijn overleden aan het virus.
28 mrt 13:11
Wereldwijd zijn meer dan 600.000 besmettingen vastgesteld met het nieuwe coronavirus.
12 mrt 21:06
De Franse president Emmanuel Macron heeft donderdagavond aangekondigd dat alle onderwijsinstellingen in het land, van kleuterschool tot universiteit, met ingang van maandag tot nader order dichtgaan.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi