Laatste nieuws over universiteit
21 t/m 40 (van 239 artikelen)
4 mrt 14:33
De Italiaanse regering heeft besloten om alle scholen en universiteiten in het hele land tot half maart gesloten te houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
21 feb 11:12
Studenten van de Erasmus Universiteit en de Hogeschool van Rotterdam hebben seksistische, racistische, antisemitische beelden en porno gedeeld in besloten appgroepen.
13 feb 20:08
De islamdeskundige Tariq Ramadan, die ook in Nederland heeft gewerkt, is in Frankrijk opnieuw aangeklaagd voor verkrachting.
28 jan 19:03
Tegen de uitspraak kan geen beroep worden ingediend.
27 jan 19:02
Het nieuwe coronavirus dat in China al zeker tachtig mensen het leven heeft gekost, is volgens deskundigen van de Universiteit Utrecht "vrijwel zeker" afkomstig van vleermuizen.
9 jan 11:08
Een betere regionalisering van de nieuwe instellingen moet helpen bij het laagdrempeliger maken van hoger onderwijs in alle regio's van het land
17 okt 15:15
De Britse stichting KSF Space kondigt de succesvolle lancering aan van drie universitaire satellieten op nanoschaal, waaronder een Marokkaanse satelliet.
16 okt 16:39
De Universiteit van Amsterdam (UvA) heeft een eigen wetenschapper tot de orde geroepen wegens haar afwijzing van een Turkse studente voor een stage.
8 sep 19:19
Een universiteit in Bangladesh heeft een studente geschorst omdat ze een Rohingya is. De jonge vrouw had dat volgens lokale media verborgen gehouden om een studie te kunnen volgen.
17 jun 19:17
Onbekenden hebben zondagochtend vernielingen aangericht en de Koran verscheurd in de universiteitsmoskee in Errachidia
13 jun 9:29
Elizabeth Lederer is niet langer werkzaam op de prestigieuze Columbia Law School. Nadat een groep zwarte studenten van de universiteit in New York het ontslag van de voormalig officier van justitie had geëist, liet ze woensdag weten dat ze opstapt.
24 mei 8:06
De sultan van Brunei heeft zijn eredoctoraat van de Britse universiteit van Oxford teruggegeven. Hij doet dat nadat de onderwijsinstelling hem liet weten te onderzoeken of het de ere-onderscheiding zou gaan intrekken.
19 mei 22:11
King Abdul Aziz Foundation publiceerde recent de oudste geluidsopname van de adhan, zo'n 110 jaar oud.
14 mei 13:50
De Egyptische regering geeft universiteiten de opdracht om studenten meer bij te brengen over het huwelijk en hoe zij de beste partner kiezen. Daartoe voert zij het project Mawadda in, dat lessen aanbiedt op universiteiten over het onderwerp.
03:23
Op een campus van een Amerikaanse universiteit in de stad Charlotte heeft een schutter meerdere mensen neergeschoten. Zeker twee slachtoffers zijn overleden en vier gewond geraakt, meldt CNN op basis van de autoriteiten. Een persoon is aangehouden.
9 jan 11:01
De Mohammed V Universiteit van Rabat behaalde de hoogste positie van de Marokkaanse universiteiten.
4 dec 8:04
Een collega had een klacht ingediend tegen de universiteitsprofessor na zijn berichten op Facebook.
21 nov 15:01
De Islamitische 'universiteit' EIUAS in Rotterdam verliest haar erkenning als zij niet snel orde op zaken stelt, dreigt minister Ingrid van Engelshoven (Onderwijs).
12 okt 22:00
Een collectieve voedselvergiftiging trof afgelopen nacht 60 studenten op een universiteitscampus in Fez.
12 okt 14:45
Een bestuurder van de Islamitische Universiteit Europa (IUE) in Rotterdam die al werd verdacht van witwassen en fraude, is opnieuw aangehouden.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi