Laatste nieuws over ursula von der leyen
1 t/m 20 (van 25 artikelen)
10 jun 12:19
Onderzoekers naar de oorsprong van het coronavirus moeten overal kunnen rondkijken, vindt ook de EU.
21 mei 15:12
De Europese Unie steekt 1 miljard euro in de bouw van vaccinfabrieken in Afrika.
6 mei 13:34
De EU staat klaar om het opzijschuiven van patenten op coronavaccins te bespreken, zegt de Europese Commissie.
26 apr 18:57
Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen ziet "geen enkele rechtvaardiging" voor de manier waarop ze onlangs bij een bezoek aan de Turkse president Reccep Erdogan werd behandeld.
26 apr 0:47
Amerikaanse toeristen die volledig zijn ingeënt tegen het coronavirus mogen aankomende zomer naar de Europese Unie (EU) reizen.
23 apr 15:25
De Europese Unie heeft in juli genoeg coronavaccins om 70 procent van haar volwassen inwoners in te enten, zegt de Europese Commissie.
11 apr 16:08
Turkije heeft de voorzitter van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen, "opzettelijk geschoffeerd" door haar te dwingen aan de zijkant te gaan zitten tijdens een bezoek aan president Recep Tayyip Erdogan in Ankara.
7 apr 23:02
Dat voorzitter Ursula von der Leyen van de Europese Commissie op bezoek bij de Turkse president Erdogan geen passende stoel kreeg, zat ook haar reisgenoot Charles Michel wel degelijk dwars.
7 apr 13:09
De Turkse president Erdogan heeft de voorzitter van de Europese Commissie niet ontvangen "zoals het hoort", zegt de commissie.
6 apr 17:33
De voorzitters van de Europese Commissie en de raad van EU-regeringsleiders hebben een "vrijmoedig" gesprek gehad met de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
29 mrt 15:32
De voorzitter van de Europese Raad van regeringsleiders Charles Michel en Europees Commissievoorzitter Ursula von der Leyen gaan volgende week samen op bezoek bij de Turkse president Recep Tayyip Erdogan.
21 mrt 12:21
De Europese Unie roept Turkije op het vrouwenrechtenverdrag dat president Erdogan heeft opgezegd in stand te houden.
20 mrt 14:26
Als AstraZeneca niet genoeg coronavaccins levert aan de Europese Unie, kan de EU de export ervan aan andere landen verbieden.
17 mrt 15:14
De EU zal de export van coronavaccins blokkeren als de landen van bestemming coronavaccins of bestanddelen voor zichzelf blijven houden.
1 mrt 11:29
De Europese Commissie komt nog deze maand met een plan voor een Europees bewijs waarmee de drager kan aantonen dat hij is ingeënt tegen het coronavirus.
12 feb 14:25
De Europese Unie wil op 21 september 70 procent van de volwassenen hebben ingeënt tegen het coronavirus.
3 feb 13:09
De Europese Commissie steekt 4 miljard euro in de bestrijding van kanker in de Europese Unie.
29 dec 17:54
De Brits-Europese handelsovereenkomst voor na de brexit kan wat de lidstaten van de Europese Unie betreft op 1 januari in werking treden.
21 dec 18:49
De Europese Commissie laat het eerste coronavaccin toe om in de Europese Unie verkocht en gebruikt te worden.
20 dec 17:01
Frankrijk, Duitsland en de Europese Unie hebben zondagmiddag overlegd over de coronavariant die in het Verenigd Koninkrijk rondgaat.
1 2 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi