Laatste nieuws over utrecht
1 t/m 20 (van 652 artikelen)
28 sep 14:07
De gemeente Utrecht gaat per direct minima en mensen met een middeninkomen compenseren in hun inkomen.
27 sep 10:37
De grijze Porsche Panamera van Ajax-voetballer Mohammed Ihattaren is in de nacht van maandag op dinsdag in Utrecht in vlammen opgegaan.
21 sep 17:20
De advocaten van Youssef T. , de neef en ex-advocaat van de vermeende topcrimineel Ridouan Taghi, hebben de verdediging neergelegd.
6 jul 4:36
De rechtbank Amsterdam buigt zich woensdag opnieuw over de strafzaak tegen Youssef T. , voormalig advocaat en neef van Ridouan Taghi.
6 jul 2:20
Vooral in grote en middelgrote steden zal de bevolking de komende jaren door blijven groeien. Dat melden onderzoekers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Planbureau voor de Leefomgeving (PBL).
28 jun 17:25
Kickbokswedstrijden van organisator Glory zijn de komende jaren in Nederland te zien via Videoland.
12 mei 17:05
Niet vrouwen, maar juist mannen worden vrijdag in het centrum van Utrecht nageroepen terwijl ze over straat lopen.
10 mei 11:14
De burgemeester van Utrecht Sharon Dijksma hoeft niet te handhaven tegen de alFitrah-moskee en diens imam, zo heeft de rechtbank dinsdag geoordeeld.
9 apr 21:58
Een ambulancevliegtuig uit Turkije heeft zaterdag een ernstig zieke Marokkaanse baby, geboren in Utrecht, opgehaald uit Amsterdam voor een levensreddende behandeling in Turkije.
6 apr 11:50
Het College voor de Rechten van de Mens veroordeelt het voornemen van minister Dilan Yeşilgöz (Justitie en Veiligheid) om buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) geen religieuze symbolen als een hoofddoek, keppeltje of kruis te laten dragen.
30 mrt 12:15
De gemeente Utrecht gaat 800 euro energietoeslag aan zoveel mogelijk inwoners met een laag inkomen vervroegd vergoeden.
30 mrt 11:18
Het ministerie van Volksgezondheid verwacht dat de zogenoemde wietproef pas in het tweede kwartaal van 2023 van start kan gaan.
16 mrt 22:09
De opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen in Rotterdam is uitgekomen op 39 procent.
11 mrt 9:03
Drie jaar na de tramaanslag op het 24 Oktoberplein staat Utrecht op vrijdag 18 maart opnieuw stil bij de terreurdaad waarbij vier mensen omkwamen, zes mensen gewond raakten en veel mensen trauma's opliepen.
11 mrt 6:56
Minima zouden veel meer geld moeten krijgen vanwege de gestegen energieprijzen. Het bedrag, nu 200 euro, moet worden verhoogd naar 1000 euro per huishouden.
8 mrt 17:17
De gemeente Utrecht gaat mensen met een laag inkomen eind maart compenseren voor de stijgende energieprijzen.
12:32
Het aantal mensen dat een boostervaccinatie haalt, neemt af. De GGD'en proberen op lokaal niveau om mensen toch over te halen de prik te nemen.
28 jan 15:32
Nog nooit heeft het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) zo veel positieve coronatests geregistreerd als tussen donderdagochtend en vrijdagochtend.
13 jan 22:49
Het bestuur van de Italiaanse voetbalclub Sampdoria is boos over enkele uitspraken van voetballer Mohamed Ihattaren.
9 jan 21:34
De 36-jarige man uit Utrecht die afgelopen donderdag is aangehouden tijdens een politieactie op de A2 wegens een dreigende situatie rond misdaadverslaggever John van den Heuvel is weer op vrije voeten.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi