Laatste nieuws over utrecht
241 t/m 260 (van 576 artikelen)
6 nov 15:00
Anti-islambeweging Pegida mag zaterdag niet demonstreren in Utrecht. De eerder aangekondigde demonstratie zondag in het Hogelandsepark aan de rand van het stadscentrum mag wel doorgaan.
3 nov 13:57
Nacer Barazite schudt vanwege zijn geloofsovertuiging niet de hand van andere vrouwen dan zijn eigen vrouw of familieleden. In Nederland heb je de poppen dan al gauw aan het dansen.
29 okt 15:22
De noodopvang voor asielzoekers in Utrecht verhuist half november uit de Jaarbeurs naar een leegstaand schoolgebouw in de wijk Kanaleneiland.
21 okt 18:30
Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Marokko heeft eerder deze week 31 nieuwe consuls aangewezen. Ook in Nederland krijgen we te maken met enkele nieuwe gezichten.
19 okt 16:55
Hoogopgeleide vluchtelingen met een ICT-achtergrond kunnen op 1 januari aan de Hogeschool Utrecht (HU) beginnen met een speciaal voor hen ontwikkelde opleiding.
12 okt 12:50
Het Openbaar Ministerie bekijkt of een van de anti-islamitische toespraken van Pegida zondag in Utrecht strafbare uitlatingen bevat.
8 okt 0:47
De anti-islamitische Pegida-beweging mag zondag geen mars houden door het centrum van Utrecht.
25 sep 17:20
Op het terrein van asielzoekerscentrum (azc) Overberg in de provincie Utrecht is het in de nacht van donderdag op vrijdag erg onrustig geweest.
31 aug 14:25
Stichting Tasmim heeft een nieuwe campagne in Utrecht gelanceerd met daarop een uitspraak van onze geliefde profeet Mohammed (vzmh).
26 aug 18:20
De Utrechtse moskee Omar Al Farouq gaat ouders wijzen op zwemles. Dat zei voorzitter Abdelmajid Khairoun volgens RTV Utrecht.
26 aug 17:21
Een man is woensdagmorgen bij de ingang van een parkeergarage aan de Papendorpseweg in Utrecht doodgereden door zijn eigen auto.
17:08
De veertienjarige jongen die sinds zondagmiddag werd vermist bij de Maarsseveense Plassen is maandagmiddag dood in het water gevonden. Anouar is verdronken, aldus een woordvoerder van de politie.
12:06
Politie en brandweer zoeken maandag verder naar een veertienjarige jongen die zondag op de Maarsseveense Plassen vermist raakte.
18 aug 11:31
De rechter buigt zich dinsdag opnieuw over de vermeende serieverkrachter Gerard T. Zijn zaak wordt nog niet inhoudelijk behandeld door de rechtbank in Utrecht.
17 aug 11:27
In de buurt van de J.M. de Muinck Keizerbrug in de Utrechtse wijk Zuilen is zondag een stoffelijk overschot gevonden.
3 jul 15:42
Vanmiddag vond in de Utrechtse moskee Omar al-Farouk het dodengebed plaats voor de 12-jarige Ilias.
26 jun 13:06
In de Utrechtse wijk De Meern is donderdag een jongen om het leven gekomen toen hij werd aangereden door een bus.
16:36
Burgemeester Ahmed Aboutaleb van Rotterdam vindt de plannen van de politie onbegrijpelijk om tijdens de eerste dagen van de Ronde van Frankrijk in Nederland actie te voeren.
21 jun 17:37
Een kortstondig verblijf van een koe op de snelweg A27 heeft daar zondagmiddag voor een file gezorgd.
27 mei 14:27
De zestigjarige Surinaamse kruidendokter André P. heeft woensdag bij de rechtbank in Utrecht negen jaar cel tegen zich horen eisen voor jarenlange incest met zijn dochter.
<< < 11 12 13 14 15 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi