Laatste nieuws over utrecht
21 t/m 40 (van 575 artikelen)
29 mei 12:09
PVV-kamerlid Edgar Mulder stapt per direct uit de commissie die buitenlandse geldstromen naar Nederlandse moskeeën onderzoekt.
27 mei 14:10
De rechtbank in Utrecht heeft tramschutter Gökmen T. woensdag schuldig verklaard aan de verkrachting van een vrouw in juli 2017.
23 mei 1:14
Straffen tegen teruggekeerde Syriëgangers kunnen hoger uitvallen als openbaar aanklagers in EU-landen erin slagen teruggekeerde Daesh-strijders voor meerdere aanklachten veroordeeld te krijgen.
13 mei 16:53
De officier van justitie heeft donderdag voor de rechtbank in Utrecht geëist tramschutter Gökmen T. schuldig te verklaren aan verkrachting, zonder hem daarvoor straf op te leggen.
11 mei 12:28
Volgens het Openbaar Ministerie heeft S. zijn vriendin tegen het hoofd geschopt en geslagen, haar keel dichtgeknepen en haar neus en mond dichtgedrukt.
3 apr 17:47
Gökmen T. gaat niet in hoger beroep tegen de veroordeling tot levenslang voor de aanslag in en bij de tram in Utrecht. Daarmee is de veroordeling onherroepelijk.
25 mrt 11:10
De twee mannen die vorig jaar in Utrecht op de dag van de tramaanslag werden opgepakt, krijgen een schadevergoeding.
24 mrt 12:28
AlFitrah hoeft geen volledige inzage te geven in wie afgelopen jaren allemaal actief zijn geweest voor de moskee in Utrecht Overvecht.
14:32
De rechtbank in Utrecht heeft Gökmen T. vrijdagmiddag veroordeeld tot levenslange gevangenisstraf voor de bloedige tramaanslag in Utrecht.
18 mrt 10:32
Burgemeester Jan van Zanen en minister Ferd Grapperhuis van Justitie en veiligheid hebben woensdagochtend samen bloemen gelegd op het 24 Oktoberplein in Utrecht.
17 mrt 17:07
Defensie bereidt zich voor op het helpen van de Nederlandse bevolking in de strijd tegen het coronavirus. Dat zegt minister Ank Bijleveld (Defensie).
9 mrt 15:42
Het aantal vastgestelde besmettingen met het nieuwe coronavirus in Nederland is gestegen naar 321.
6 mrt 10:12
Gökmen T. is vrijdagochtend bij de start van de laatste procesdag over de tramaanslag in Utrecht vorig jaar uit de zaal verwijderd nadat hij de rechtbank had bespuugd.
5 mrt 18:31
Het OM wil dat Gökmen T. wegens viervoudige moord en meerdere pogingen tot moord levenslang achter de tralies verdwijnt.
5 mrt 17:33
Gökmen T. , de verdachte van de tramaanslag in maart vorig jaar in Utrecht, heeft na zijn aanhouding bekend maar wilde verder niets zeggen. Dit zei de officier van justitie donderdagmiddag voor de rechtbank in Utrecht.
5 mrt 11:07
Advocaten van slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht in maart vorig jaar zijn woest over de wraking van de rechters door een jurist donderdagmorgen.
5 mrt 10:32
Een van de slachtoffers van de tramaanslag in Utrecht vorig jaar wil dat andere rechters de strafzaak tegen vermeend schutter Gökmen T. behandelen.
3 mrt 13:41
Gökmen T. mag gedurende zijn strafproces niet meer aanwezig zijn in de rechtszaal als slachtoffers en nabestaanden van de tramaanslag in Utrecht aan het woord zijn.
3 mrt 11:16
Op de tweede dag van de strafzaak rond de tramaanslag vorig jaar in Utrecht heeft de vader van een van de gedode slachtoffers Gökmen T. "een lafaard" genoemd.
3 mrt 9:28
De rechtbank in Utrecht begint dinsdag aan de tweede dag van het proces tegen Gökmen T.
< 1 2 3 4 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi