Laatste nieuws over vaccin
1 t/m 20 (van 140 artikelen)
28 nov 5:07
De Britse nationale gezondheidsdienst NHS heeft de ziekenhuizen in het land gezegd dat ze over 10 dagen kunnen beschikken over vaccins die ontwikkeld en geproduceerd zijn door Pfizer/BioNTech.
27 nov 15:17
Het is logisch dat in deze fase van de ontwikkeling kritische vragen worden gesteld over de werkzaamheid van een mogelijk coronavaccin van de Brits-Zweedse farmaceut AstraZeneca.
26 nov 19:53
Er komt waarschijnlijk een nieuw internationaal onderzoek naar het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca.
26 nov 13:29
De werking van het coronavaccin van farmaceut AstraZeneca, die bij de ontwikkeling ervan optrekt met de universiteit van Oxford, roept steeds meer vragen op.
25 nov 10:36
De Chinese vaccinontwikkelaar China National Biotec Group (CNBG) wil zijn coronavaccin op de markt brengen en heeft daar formeel toestemming voor gevraagd.
24 nov 16:02
Spanje gaat coronavaccins als eerste geven aan oudere mensen in verzorgingstehuizen en het personeel daar.
23 nov 20:51
Met nog slechts een paar weken te gaan voordat het landelijke vaccinatieprogramma begint zijn de voorbereiding in volle gang.
23 nov 18:13
De Marokkaanse autoriteiten hebben groen licht gekregen om het productieproces van het Chinese vaccin tegen het het longvirus COVID-19 te starten
23 nov 15:47
Het is "bemoedigend" nieuws dat het coronavaccin van AstraZeneca tot 90 procent effectief is, reageert de Wereldgezondheidsorganisatie WHO op de aankondiging van de Brits-Zweedse farmaceut.
22 nov 19:25
Spanje begint in januari met een grootschalig programma om de bevolking in te enten met een vaccin tegen het coronavirus.
22 nov 13:33
België verwacht vanaf eind december te kunnen beschikken over de eerste coronavaccins.
20 nov 18:59
De voorbereidingen voor de uitvoering van de coronavaccinatie zijn in volle gang, meldt het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) vrijdag.
20 nov 17:32
De eerste vaccins tegen het coronavirus gaan begin volgend jaar naar de bewoners van verpleeghuizen en mensen met een verstandelijke beperking die in een instelling wonen.
20 nov 12:39
Het Chinese farmaceutische bedrijf Sinopharm heeft naar eigen zeggen al bijna een miljoen mensen in China ingeënt tegen het coronavirus.
20 nov 0:06
De Europese Unie keurt mogelijk in de tweede helft van december al twee coronavaccins goed.
19 nov 12:34
Als er een vaccin tegen corona is, moeten 60-plussers en zieken als eersten worden gevaccineerd. Dat adviseert de Gezondheidsraad voorlopig aan het kabinet.
18 nov 20:22
Naar verwachting zal eind maart meer dan 80% van alle volwassenen in het land het vaccin toegediend hebben gekregen
18 nov 19:07
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) zal de komende maanden twee keer per week naar China vliegen om het coronavaccin op te halen
18 nov 18:21
Een meerderheid van de Nederlanders wil zich niet direct laten inenten wanneer een vaccin tegen het coronavirus beschikbaar komt.
18 nov 13:39
Het coronavaccin van de Amerikaanse farmaceut Pfizer en het Duitse biotechbedrijf BioNTech is volgens de twee bedrijven effectiever tegen het coronavirus dan eerder gezegd.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi