Laatste nieuws over vaccin
61 t/m 80 (van 94 artikelen)
18 mei 15:18
De eerste fase van een Amerikaanse proef voor een experimenteel corona-vaccin leverde hoopvolle resultaten op.
17 mei 13:37
Geen handen schudden en vaak je handen wassen wordt het nieuwe normaal en dat moeten we normaal gaan vinden.
15 mei 20:49
De Amerikaanse president Trump heeft het project gepresenteerd waarmee hij de zoektocht naar een vaccin tegen het coronavirus wil versnellen.
14 mei 11:07
De Franse overheid vindt het "onacceptabel" dat Sanofi de Verenigde Staten voorrang geeft op het vaccin tegen het coronavirus dat de Franse farmaceut produceert.
14 mei 10:39
Het nieuwe coronavirus heeft in Frankrijk pas 4,4 procent van de bevolking besmet. Dit is volgens het gerenommeerde Pasteur Instituut in Parijs door eigen onderzoek aan het licht gekomen.
13 mei 22:59
De Amerikaanse president Trump heeft een voormalige chef van een farmaconcern te hulp geroepen in de strijd tegen het dodelijke coronavirus.
7 mei 11:06
Pas als er een vaccin tegen het coronavirus is, kunnen grote evenementen weer worden gehouden. Tot die tijd is het gevaar te groot dat het virus daardoor weer opleeft, denkt het kabinet.
4 mei 15:40
Leiders van tal van landen en instellingen hebben maandag tijdens een online donorconferentie miljarden toegezegd voor de ontwikkeling van vaccins, behandelingen en tests voor Covid-19.
4 mei 9:01
De Duitse minister van Volksgezondheid denkt dat het ontwikkelen van een vaccin tegen het coronavirus jaren kan duren.
30 apr 11:31
Voor het eerst zijn in Europa proefpersonen geïnjecteerd met een vaccin dat besmetting met het coronavirus moet tegengaan.
25 apr 12:47
Er zal eind 2020 zeker geen coronavaccin voor ons allemaal zijn. Dat stelt Lidia Oostvogels, die namens de Duitse farmaceut CureVac een onderzoek naar een middel tegen het virus leidt.
22 apr 15:33
Het bedrijf BioNTech heeft toestemming gekregen voor een klinische proef van het vaccinprogramma
18 apr 10:18
Als er binnen een jaar nog geen vaccin tegen het coronavirus bestaat, is de kans bijzonder klein dat de Olympische en Paralympische Spelen in Tokio in 2021 kunnen doorgaan.
14 apr 8:29
China start met het testen op mensen van twee mogelijke vaccins tegen het nieuwe coronavirus. Dat meldt staatspersbureau Xinhua.
13 apr 11:21
Er wordt wereldwijd gewerkt aan zeventig vaccins tegen het nieuwe coronavirus. In drie gevallen wordt ook al klinisch onderzoek gedaan met proefpersonen, blijkt uit een document van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO).
12 apr 9:53
De voorzitter van de Europese Commissie denkt dat tegen het einde van het jaar een vaccin ontwikkeld is tegen het coronavirus.
8 apr 14:59
Jongeren die geboren zijn in het jaar 2006 worden opgeroepen ook tijdens de coronacrisis hun vaccinatie tegen de meningokokkenziekte te komen halen.
5 apr 13:39
De dokter veroorzaakte verontwaardiging nadat hij op de Franse televisiezender LCI racistische opmerkingen maakte over Afrikanen.
18 mrt 9:35
In China wordt begonnen met het uitproberen bij mensen van een "doeltreffend" vaccin tegen het nieuwe coronavirus.
30 jan 12:32
Het duurt zeker drie maanden voordat er een vaccin tegen het nieuwe coronavirus is waarvan is bewezen dat het werkt.
<< < 2 3 4 5 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi