Laatste nieuws over vae
1 t/m 20 (van 315 artikelen)
16 mei 14:21
De gepensioneerde Spaanse koning Juan Carlos keert voor het eerst in bijna twee jaar tijd deze maand even naar Spanje terug vanuit de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), melden Spaanse media.
15 mei 20:53
Prins Moulay Rachid was namens koning Mohammed VI aanwezig in Abu Dhabi bij de begrafenisplechtigheid van de vrijdag overleden president van de VAE, sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan.
14 mei 12:26
Mohammed bin Zayed is zaterdag door een federale hoge raad gekozen tot de nieuwe president van de Verenigde Arabische Emiraten, melden staatsmedia in het land.
13 mei 19:52
In Marokko is een periode van drie dagen rouw aangekondigd vanwege het overlijden van de president van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Sjeik Khalifa bin Zayed Al Nahyan (79).
13 mei 14:12
De sjeik en president van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) Khalifa Bin Zayed Al Nahyan is op 73-jarige leeftijd overleden.
11 mei 14:14
De nationale luchtvaartmaatschappij Royal Air Maroc (RAM) en Emirates hebben een codeshare-overeenkomst gesloten.
11 mei 11:45
De voorzitter van de internationale politieorganisatie Interpol, generaal Ahmed Nasser Al Raisi uit de Verenigde Arabische Emiraten, wordt opnieuw beschuldigd van marteling en willekeurige detentie.
5 mei 21:09
Israël is van plan om een ​​tweede regionale top te houden met verschillende Arabische leiders, meldt de Amerikaanse nieuwsdienst Axios.
21 apr 16:42
In de Jordaanse hoofdstad Amman vindt vandaag een spoedberaad plaats van het Arabische Ministeriële Comité.
10 apr 0:31
De kroonprins van Abu Dhabi, Mohammed Bin Zayed Al Nahyane, was zaterdag in Salé voor een iftar met de koninklijke familie.
7 apr 0:02
Een rechtbank in de Verenigde Arabische Emiraten heeft een Israëlische vrouw ter dood veroordeeld, voor het bezit van een halve kilo cocaïne.
5 apr 16:07
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Bahrein, Israël en Marokko hebben een overeenkomst getekend om de onderlinge culturele en sportieve samenwerking te versterken.
4 apr 16:48
Anderhalf jaar na de normalisering van hun relatie maakten Israël en de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) vorige week bekend een vrijhandelsovereenkomst (FTA) te hebben gesloten.
30 mrt 18:08
Kroonprins Mohammed bin Zayed Al Nahyan van de Verenigde Arabische Emiraten (VAE) had dinsdag in Rabat een ontmoeting met de Amerikaanse buitenlandminister Antony Blinken.
30 mrt 15:31
Wereldwijd zijn er meer dan 800. 000 kaartjes voor het WK voetbal in Qatar verkocht. Het betreft de eerste verkoopfase, meldt de mondiale voetbalbond FIFA.
29 mrt 23:19
De Verenigde Arabische Emiraten (VAE), Bahrein en Marokko hebben Israël opnieuw verzocht om het defensieve wapensystemen 'Iron Dome'.
29 mrt 13:54
Belangrijke leden van de OPEC vinden dat de groep van olie-exporterende landen juist bijdraagt aan een stabiele markt.
29 mrt 12:06
Luchtvaartmaatschappij Emirates blijft ondanks de vele sancties tegen Rusland gewoon naar dat land vliegen.
28 mrt 13:00
De nauwere banden van Israël met Arabische landen schrikt Iran af
27 mrt 11:55
Minister Nasser Bourita (Buitenlandse Zaken) is zondag aangekomen in Israël voor de tweedaagse in top in Negev.
1 2 3 > >>

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi