Laatste nieuws over vakbond
1 t/m 20 (van 52 artikelen)
2 dec 8:21
Een kwart van de eerstejaarsstudenten in het hoger onderwijs die recht hebben op een aanvullende beurs, maakt daar geen gebruik van.
28 nov 17:01
De rechtbank in Casablanca heeft de ontbinding van de Marokkaanse vereniging van piloten (AMPL) bevolen
25 nov 9:32
Universiteiten moeten meer begrip tonen voor "de moeilijke situatie waar eerstejaarsstudenten zich in bevinden" en alsnog het bindend studieadvies (BSA) schrappen, vinden acht lokale studentenbonden.
16 nov 17:19
Aan de proef met de wapenstok voor boa's die in januari van start gaat, doen tien gemeenten mee, laat het ministerie van Justitie en Veiligheid maandag weten.
13 nov 12:09
Een groep van dertig politiemedewerkers, waaronder leden van de vakbonden ACP, NPB en ANPV, doet aangifte van laster, smaad(schrift) en belediging tegen Radicaal.
11 nov 15:19
Dit studiejaar geldt er geen bindend studieadvies (bsa) in het hbo, maar wel op de universiteit, zegt het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.
10 nov 14:01
Als een coronavaccin beschikbaar komt, zouden mensen die in de zorg en het onderwijs werken voorrang moeten krijgen bij de inentingen.
7 nov 9:24
Uber heeft medewerkers in Amsterdam onder hoge druk laten tekenen voor ontslag in ruil voor financiële compensatie.
27 okt 11:37
Zorgmedewerkers die besmet zijn met het coronavirus, maar slechts milde klachten hebben, worden soms gevraagd om toch te komen werken.
22 okt 16:06
Boa's mogen vanaf 1 januari bij wijze van proef een wapenstok gaan dragen.
13 okt 17:45
Honderden artsen bij publieke zorgcentra in de Spaanse regio Catalonië zijn dinsdag in staking gegaan.
6 okt 12:19
Van alle horecamedewerkers die zich vanaf juni lieten testen op corona, heeft één op de twintig het virus opgelopen.
6 okt 9:21
De circa 25. 000 taxichauffeurs in Nederland krijgen er op 1 januari 1,5 procent loon bij.
24 sep 7:31
Duizenden mensen die dit jaar zijn ontslagen, krijgen geen ontslagvergoeding, terwijl deze vergoeding wel wettelijk verplicht is.
19 sep 15:53
Verpleegkundigen en verzorgenden willen geen verplichting van het griep- en coronavaccin voor hun beroepsgroep.
18 sep 11:12
De politievakbond is niet blij met het voornemen van de overheid om de horeca in het westen van het land eerder te sluiten.
14 sep 17:35
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil meedoen met de landelijke pilot waarbij buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een wapenstok krijgen.
18 aug 15:07
De Franse regering gaat het dragen van een mondkapje op de meeste werkplekken verplicht te stellen om een heropleving van de coronapandemie tegen te gaan.
10 aug 16:30
Het Ministerie van Volksgezondheid heeft een besluit aangekondigd om éénmalig een ​​uitzonderlijke vergoeding aan gezondheidswerkers uit te keren.
26 jun 11:53
Taxibedrijf Uber verziekt de Amsterdamse taximarkt. Dat stelt vakbond FNV, die de Amsterdamse wethouder van Verkeer en Vervoer Sharon Dijksma oproept de taximarkt in de hoofdstad weer "eerlijk en gezond" te maken.
1 2 3 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi