Laatste nieuws over vakbond
41 t/m 60 (van 79 artikelen)
24 sep 7:31
Duizenden mensen die dit jaar zijn ontslagen, krijgen geen ontslagvergoeding, terwijl deze vergoeding wel wettelijk verplicht is.
19 sep 15:53
Verpleegkundigen en verzorgenden willen geen verplichting van het griep- en coronavaccin voor hun beroepsgroep.
11:12
De politievakbond is niet blij met het voornemen van de overheid om de horeca in het westen van het land eerder te sluiten.
14 sep 17:35
De Amsterdamse burgemeester Femke Halsema wil meedoen met de landelijke pilot waarbij buitengewoon opsporingsambtenaren (boa's) een wapenstok krijgen.
15:07
De Franse regering gaat het dragen van een mondkapje op de meeste werkplekken verplicht te stellen om een heropleving van de coronapandemie tegen te gaan.
10 aug 16:30
Het Ministerie van Volksgezondheid heeft een besluit aangekondigd om éénmalig een ​​uitzonderlijke vergoeding aan gezondheidswerkers uit te keren.
26 jun 11:53
Taxibedrijf Uber verziekt de Amsterdamse taximarkt. Dat stelt vakbond FNV, die de Amsterdamse wethouder van Verkeer en Vervoer Sharon Dijksma oproept de taximarkt in de hoofdstad weer "eerlijk en gezond" te maken.
23 jun 22:01
Minister Ferd Grapperhaus (Justitie en Veiligheid) snapt dat er onder agenten onvrede is over het beeld dat van hen wordt neergezet.
17 jun 16:06
Vakbonden FNV en CNV hebben een akkoord over een nieuwe cao bereikt met DHL Parcel, een onderdeel voor pakketbezorging van Deutsche Post DHL.
16 jun 16:27
De Franse politie heeft traangas afgevuurd op een demonstratie van zorgmedewerkers in Parijs, meldt een verslaggever van het Britse persbureau Reuters die ter plaatse is.
16 mei 2:24
Meer dan een half miljoen Nederlanders krijgen dit jaar geen vakantiegeld van hun werkgever vanwege de coronacrisis.
20 apr 16:58
Het aantal voetbalsters en voetballers met symptomen van depressie of angst is sterk toegenomen sinds de sport volledig stilligt door de coronapandemie.
14 apr 12:59
Als de coronarichtlijnen langer van kracht blijven, moet nagedacht worden over hoe de politie de handhaving van die richtlijnen gaat volhouden, vindt politievakbond ACP.
3 apr 15:15
De politie mag binnenkort slijm gaan afnemen van mensen die hoesten of spugen naar anderen en daarbij roepen dat ze het coronavirus onder de leden hebben.
8 nov 16:16
Vakbond FNV heeft met uitzender Tempo-Team afspraken gemaakt over medewerkers van PostNL en twee andere bedrijven. Die waren via contracting in dienst bij die drie bedrijven.
19 jul 16:04
Het nationale socialezekerheidsfonds (CNSS) heeft besloten haar beleid ten aanzien van kinderbijslag en tegemoetkomingen te herzien.
6 mei 11:12
Een politiebureau in het noordoosten van Parijs is zondag ontruimd en meteen gesloten vanwege een vlooienplaag.
30 apr 17:59
De Franse president Emmanuel Macron wil dat de politie op de Dag van de Arbeid keihard optreedt tegen relschoppers. Hij vindt het noodzakelijk personen aan te pakken die naar 1 meibijeenkomsten gaan met als enig doel voor chaos en geweld te zorgen.
13 dec 9:19
Acties staan voor vandaag, morgen en overmorgen op de rol en mogelijk in de periode daarna ook.
27 nov 16:50
Vakbond FNV dreigt met acties bij PostNL in de voor het postbedrijf drukke feestdagenperiode.
< 1 2 3 4 >

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi