Laatste nieuws over vechten
1 t/m 16 (van 16 artikelen)
8 apr 18:03
De vorige week begonnen gevechten om de Libische hoofdstad Tripoli gaan onverminderd voort.
13 aug 17:04
Zware gevechten tussen Talibanstrijders enerzijds en politie en leger anderzijds in de Afghaanse stad Ghazni hebben vele levens geëist.
9 sep 14:31
De van belangenverstrengeling verdachte adviseur van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan, Saadia A.-T., vecht haar ontslag aan. Dat heeft haar advocaat Richard Korver bevestigd na berichtgeving in Het Parool.
10 feb 22:01
Een wereldwijd onderzoek van WIN/Gallup International, 's werelds toonaangevende associatie in marktonderzoek, toont aan dat 61% van de ondervraagden over 64 landen bereid zijn om te vechten voor hun land, terwijl 27% hier niet toe bereid is.
1 jan 14:52
President Erdogan heeft zondag gezegd dat Turkije tot de laatste snik zal vechten tegen elke vorm van terrorisme en instanties die dat steunen.
18 jul 13:06
De schutter die zondag in de Amerikaanse stad Baton Rouge drie agenten doodschoot heeft in het Amerikaanse leger gediend.
10 jul 14:37
In Spanje is voor het eerst deze eeuw een torero in de arena om het leven gekomen.
6 feb 18:45
Zakaria Tijarti is een jonge professionele kickbokser en timmert hard aan de weg om de beste te worden. Hij komt uit een echte kickboks-familie en hoopt in de voetsporen te treden van zijn succesvolle broers. Wij interviewden Zakaria om hem beter te leren kennen.
3 jan 12:07
Veel toeristen kiezen Marrakech als ultieme stad om oud en nieuw te vieren. De gezelligheid mondde op een gegeven moment echter uit in een massale vechtpartij.
16 apr 15:05
Gevechten tussen Sudanese en Zuid-Sudanese troepen breiden zich uit langs de grens tussen de twee landen.
7 mrt 12:52
De gevechten zondag tussen Al-Qaidastrijders en Jemenitische regeringstroepen in het zuiden van Jemen hebben aan zeker 185 regeringssoldaten het leven gekost.
5 mrt 12:59
Gevechten tussen Al-Qaida en het Jemenitische leger hebben zondag het leven gekost aan 78 soldaten en 28 strijders van Al-Qaida.
15 feb 10:21
Agenten in de Afghaanse provincie Kunduz vechten allang tegen terroristen.
12:00
Een hindoe die met een evangelische christen is getrouwd. Een jood die met een atheïst samenwoont. Een oud-katholieke pastoor die het leven met een dominee deelt.
25 apr 21:02
Ruzie heeft vaak te maken met competitiedrang.
28 feb 20:05
De Britse prins Harry is toch aan het vechten in Afghanistan.

Populaire tags
coronavirus
italië
rivm
griekenland
frankrijk
vluchtelingen
italie
utrecht
palestina
europa
atlasleeuwen
team marokko
frmf
casablanca
verenigde staten
golaso
politie
iran
eredivisie
turkije
syrië
hakim ziyech
caf
transfer talks
mohammed vi